Péntek este a Milan a Brescia otthonába, a Rigamonti stadionba látogat. A csapat jó formában várja a mérkőzést, hiszen az előző két bajnokiján és a Spal elleni kupameccsen is győzelmet aratott. Stefano Pioli megtartotta ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját.

“A legutóbbi idegenbeli mérkőzésen pozitív eredményt értünk. Így kell tovább folytatnunk. Örülünk annak, amit eddig tettünk, de tovább kell haladnunk előre. Folytatnunk kell a kemény munkát és hajtani magunkat. Meg kell szilárdítanunk az erősségeinket és javítanunk kell a gyengeségeinken. Győzni akarunk. Küzdenünk kell, hogy felkapaszkodjunk a tabellán és nem szabad a jelenlegi pozíciónkra figyelni. Jobbak akarunk lenni a szezon második felében. Ez lesz a második meccs és olyannak kell lennie, amely visszaemeli a Milant az élmezőnybe.”

“Balotelli eltiltásával a Brescia egy minőségi játékost vesztett, de éppen ezért sokkal egységesebbek és agresszívabbak lesznek. Nagyon határozott ellenfélre számítok, amely nagy célért küzd. Tonali nagyszerű képességekkel rendelkezik és ott van benne a potenciál.”

“Castillejo szavai abszolút igazak és ösztönzően kell hatniuk a csapatra. Ibrahimovic egy hozzáadott értéke a csapatnak. Egy olyan bajnokról beszélünk, aki a világ legjobbjai között van. A csapattársai szintén nagy szerepet játszanak abban, hogy Ibra jelenléte ösztönző legyen a fejlődés érdekében. Rebic? Jól teljesít és játszhat, de sok jó formában lévő játékos van, akik ugyanúgy játszhatnak. Mi változott Antéval? Az Udinese elleni meccsig más döntéseket hoztam. Minden a hozzáálláson múlik. Azokat választottam ki, akik nagyobb garanciát biztosítottak. A kezdőcsapat kiválasztása fontos, legalább annyira, mint a csereként beálló játékosoké.”

“Paquetá? Meg kell értenie, hogy ő egy komplett játékos, így sokkal határozottabbnak kell lennie. Suso? Nagyon jól teljesít az edzéseken és bevethető. Rodríguez? Enyhe fizikai problémája volt, de a napokban már edzett és rendelkezésre áll.”

“Átigazolási piac? Nem én vagyok, aki tájékoztatással szolgál az átigazolási piaccal kapcsolatban. Meglátjuk, hogy mi fog történni a következő napokban. Nekem és a csapatnak csak a pályára kell koncentrálnunk.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A mai facebook-képről jutott eszembe, de jó lenne, ha ezeket a sajtótájékoztatókat Marco tartaná…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet