A Milan vasárnap fordulatos mérkőzésen 3-2-re legyőzte az Udinese csapatát. Stefano Pioli elismerően beszélt Ante Rebicről és Theo Hernándezről is a meccs lefújása után.

Rebic csereként beállva duplázott az Udinese ellen és a 93. percben győztes gólt lőtt.

“Nagyszerű lenne, ha a szezonunk a mai naptól ettől a mérkőzéstől újrakezdődne. Sikerült jó hetet zárnunk és kilábaltunk a nehéz helyzetből. Az Udinese talán több problémát okozott nekünk, mint eddig bárki más. Nagyon sokat jelent, hogy ilyen körülmények között sikerült nyerni.” – mondta Pioli a meccs után.

“Kicsit feszültek voltunk az elején és az Udinese hamar gólt szerzett, ami lehetővé tette számukra, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból. Pályára küldtem Rebicet, akiről úgy gondoltam, hogy megváltoztathatja az iramot és megérdemli az elismerést a hatásáért. Ezen a meccsen a csapat nem volt túl jó erőnlétileg. Jelenleg a kezdőcsapatba 19 játékosom van és rajtuk múlik, hogy készen állnak-e. Remélem, hogy péntekre többen a rendelkezésemre fognak állni. Nem az edző feladata a játékosok regenerálódása. Így kell folytatnunk, a január nagyon fontos lesz a jövőnket tekintve. Így kell folytatnunk.”

“Minden nap hajszolom Theót az edzéseken, mert hiszem, hogy a világ egyik legjobbjává válhat. Ha így folytatja, akkor a francia válogatott kapitánya is fel fog rá figyelni.”

“Rafael Leao? Jó dolog, ha egy játékos hajlandó feláldozni magát a csapatért és változtatni a pozícióját. Leao kissé távolabb kezdett a kaputól, majd közelebb helyeztem a pálya közepéhez, hogy Mandragorával küzdjön és jól teljesített. Kiegyensúlyozottak és agresszívek voltunk. Ez az a futball, amit szeretek játszani. A játékosok hisznek abban, amit csinálunk.”

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Jó reggelt mester. Nyugottan mondhatom mi is az ilyen focit szeretjük . Ha most nem voltunk meg fizikálisan akkor biztos nem nèzte meg az atalanta meccset amikor 5 gólt akasztottak nekünk . Na mind 1 ha nyertünk nem mindeggy már hogy hogy volt . Minek kell mondogatni . Kèt fontos meccs jön . Vègre mosolyog már az öreg . Forza milan .