Olasz kapus érkezhet Reina helyére a Milanhoz

4

A várakozások szerint Pepe Reina hamarosan csatlakozik az Aston Villához, azonban az átigazolás véglegesítése előtt a Milannak gondoskodnia kell egy hasonlóan megbízható második számú kapus leigazolásáról.

Reina másfél évvel ezelőtt ingyen csatlakozott a Milanhoz és a transzfert még Marco Fassone illetve Massimiliano Mirabelli hozta tető alá, mielőtt az amerikaiak átvették a klub irányítását. A 37 éves kapusnak Gianluigi Donnarumma mögött csak kevés lehetősége volt védeni, ám az évi 3 millió eurós fizetésével az egyik legjobban kereső játékos a csapatban.

A MilanNews, a Sky Sport Italia és a Gazzetta egybehangzó jelentései szerint Reina nagyon közel áll a távozáshoz és hamarosan visszatérhet a Premier League-be. Mint arról beszámoltunk, a játékosnak már van egy egyezsége az Aston Villával.Reina ügynöke, Manuel Garcia Quilon csütörtökön kétszer is találkozott a Milan vezetőségével, hogy megismerje a klub szándékát. Ennek megfelelően az üzlet megvalósulása előtt a Milan szeretne igazolni egy cserekapust Donnarumma mögé.

Di Marzio szerint a Milan kapcsolatba lépett Emiliano Vivianóval, aki jelenleg szabadon igazolható, miután szeptemberben szerződést bontott a Sporting CP-vel. A 34 éves olasz kapus az elmúlt években megfordult az Interben, a Fiorentinában, az Arsenalban, a Sampdoriában és a Spalban is és több mint 250 mérkőzése van a Serie A-ban.

Viviano mellett Marco Sportiello neve is felmerült, ám az Atalanta nem hajlandó megválni tőle.

Nico Schira, a Gazzetta újságírója szerint a Milan a szezon végéig kínálhat szerződést Vivianónak, hiszen a nyáron már visszatér kölcsönből a saját nevelésű tehetséges kapus, Alessandro Plizzari.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ