Nagytakarítás van kilátásban a Milannál?

14

Úgy tűnik, hogy a klubnál elfogyott a türelem és hamarosan nagytakarítás jöhet.

A Corriere della Sera a mai számában arról számolt be, hogy szinte az egész csapat eladó, mindössze 6 olyan játékos van, aki érinthetetlen a Milanban. Majdnem a bajnokság feléhez érkezve a Milan a 12. helyen áll a tabellán. A csapat 18 forduló alatt mindössze 22 pontot szerzett és jóval a várakozások alatt teljesített az elmúlt fél évben.

Mattia Caldara, Pepe Reina és Fabio Borini klubváltása hamarosan hivatalossá válik és jó néhány játékos – nevezetesen Ricardo Rodríguez, Ante Rebic, Krzysztof Piatek, Franck Kessié és Suso – követheti őket a távozók listáján.A CorSera szerint a Milan vezetősége Gianlugi Donnarummát, Rafael Leaót, Theo Hernándezt, Ismael Bennacert, Alessio Romagnolit és az első téli igazolást, Zlatan Ibrahimovicot leszámítva mindenkitől hajlandó megválni megfelelő ajánlat esetén.

A transfermarkt szerint a Milan rendelkezik a Serie A negyedik legértékesebb játékoskeretével a Juventus, az Inter és a Napoli után, azonban a csapat teljesítménye köszönőviszonyban sincs ezzel. Ráadásul a milánói együttes fordítja a negyedik legtöbb összeget fizetésekre az olasz élvonalban.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A nagytakarítás felmerül, de az, hogy hozzanak végre egy olyan edzőt aki már tett le valamit az asztalra, az nem. Igazából nem is eladásnak nevezném azt amire készülnek, hanem hűtlen kezelésnek. Áron alul szeretnénk eladni középszert és áron felül fogunk venni középszert. A 433 bukott meg és a két díszpinty edzőnk, Maldinivel, Gazidisszel, Bobannal, Massaraval az élen. Ők takarodjanak. Hajrá Eliott, remélem lesz annyi józan eszük, hogy megszabadulnak időben a klubtól, amíg még nyereséggel tudnak kiszállni.
  Én már csak a tulajdonosváltásban reménykedem.

 2. Kérdés el tudjuk-e adni ezeket a kóklereket amennyiért vettük? Kötve hiszem. Bonaventurát még megtartanám. Normális, vagyis olyan játékosok, akik tényleg előre viszik a klubot, pedig csak akkor jönnek ide, ha nem az EL-selejtező a cél. Lassan tíz éve nyögjük a szenátorok visszavonulását, és csak egyre lejjebb süllyedünk, pedig egy rahedli lóvét elköltöttünk. Ördögi kör ez, sajnos.

 3. Experteureka!

  Sajnos az utóbbi években nálunk minden szarrá válik amihez hozzá érünk. Nézd majd meg az úgynevezett “hulladék” játékosokat is akik máshová mennek majd, ott mindegyik focizni fog újra.
  Allegri kirúgása egyértelmű hiba volt,akkor a keret volt szar.
  Most a vezetés rossz,a játékosokban igen is van potenciál.
  Csak valahogyan az edző+ felállás+ a morál…stb kémia nagyon megbomlott. Szerintem sajnos Gianpaolo munkájának köszönhetően főleg.

  • Dehogy fognak jól játszani máshol. Itt jelenleg ugyanolyan szar az edzői stáb, a vezetőség és a játékoskeret is. Egyik sem különb a másiknál. Cutrone a 15. Fioba fog visszatérni, semmit nem csinált Angliában. Szisztematikus kemény munkával és nagyon sok pénzzel sikerült felépíteni egy tetőtől talpig szart se érő csapatot. Nem is tudom, mi lenne a megoldás

 4. Piolinak repülni kell. Jöjjön a tulaj váltás és Allegri. Majd az edzővel egyeztetve el kell kezdeni vásárolni. Remélem soha többet nem teszi be a lábát hozzánk ilyen kókler Pioli félék.

 5. Anyira lesülyedt a milán hogy már nem motiválja a játékosokat a csapat neve sem. Menjünk lötyögni és kész .

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet