Fél év sikertelen olaszországi kaland után visszatérhet Németországba a Milan horvát támadója, Ante Rebic.

Rebic a nyáron érkezett két évre kölcsönbe a piros-feketékhez az átigazolási időszak utolsó napján egy játékoscsere keretein belül. A megegyezés részeként André Silva ugyanilyen feltételek mellett csatlakozott az Eintracht Frankfurthoz.

A 26 éves támadó eddig 7 meccsen játszott és mindössze 177 percet töltött a pályán. Rebic nem tudott meggyőző teljesítményt nyújtani sem Giampaolo, sem Pioli alatt, így valószínűsíthető, hogy a télen megvitatják a jövőjét.

A SempreMilan beszámolója szerint Rebic ügynöke néhány nappal ezelőtt kapcsolatba lépett a Frankfurt vezetőségével. A játékos a közelgő Európa-bajnokság előtt nem akarja elveszíteni a helyét a horvát válogatott kezdőjében, így játszania kell és felmerült az esetleges visszatérése a Bundesligába.

Ami André Silvát illeti: az elmúlt néhány hónapban 13 tétmeccsen lépett pályára a Frankfurtban és 3 gólt illetve 1 gólpasszt jegyzett.

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. A Piatek szintet bármikor hozza a lengyel helyén…
    Csodálatos igazolási politikánk van. Hoztunk a középcsatár helyére egy Leaot meg van egy Rebicünk, aki állítólag a támadó szekció bármelyik pozíciójában bevethető. Ezzel szemben az egész szezonban a bűnrossz Piatek állandóan játszik, Leao perceket kap, Rebicről meg bemondták hogy mégse jó mindenhol, mindezt 10 perc játékból leszűrve kb. Persze a kebabos homály és a spanyol kapufa minden meccsen állandó kezdő a nulla teljesítmény ellenére is.
    Van tehát gyakorlatilag 5 támadó, akikből az egyik perceket kap, a másik parceket sem, és van 3 aki mindig játszik annak ellenére hogy 3 bóját is be lehetne tenni helyükre. És akkor jönne még Ibra.