Vasárnap délután a Milan történelmének és elmúlt évtizedeinek meghatározó személyei is jelen lesznek a San Siróban a Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen.

A klub december 16-án fogja ünnepelni a fennállásának 120. évfordulóját és ez alkalomból nagy várakozás előzi meg a vasárnapi Sassuolo elleni hazai meccset. A MilanNews szerint körülbelül 60 ezer nézőt várnak a San Siróba és a klub minden kilátogató szurkolónak egy egyedi sálat ad ajándékba a Milan 120. születésnapja alkalmából. A sál limitált kiadású és nem lesz megvásárolható a boltokban.

A Gazzetta szerint számos korábbi játékos, legenda és meghatározó személy jelen lesz a San Siro lelátóin a vasárnapi összecsapáson. A névsor a következő: Arrigo Sacchi, Fabio Capello, Gianni Rivera, Franco Baresi, Dejan Savicevic, Paolo Maldini, José Altafini, Daniele Massaro, Filippo Inzaghi, Zvonimir Boban, Mauro Tassotti, Nelson Dida, Jean-Pierre Papin, Alberigo Evani, Roberto Donadoni, Alessandro Costacurta, Massimo Ambrosini, Demetrio Albertini és Maurizio Ganz.

Ezen kívül a Milan történetének és a világ labdarúgásának egyik legsikeresebb elnöke, Silvio Berlusconi is kilátogat a stadionba. A Milan eddigi utolsó bajnoki címét 2011-ben megnyerő Massimiliano Allegri szintén a meghívottak között szerepel, ahogy Carlo Ancelotti is.

Mint arról írtunk, a játékosok egy különleges mezben fognak pályára lépni a meccsen.

1 hozzászólás

  1. Ha csak 3 személy 20 évvel fiatalabb lehetne……korszakos zsenik, sztáralürök nélkül. Ez a szerencsétlen Neymar, Bonucci, Suarez meg sok sok társaik emberileg a nyomukba nem érnek, s nem azért mert nem a Grane Milanban játszanak( ami sajnos már nem is létezik).