Zlatan Ibrahimovic a GQ magazinnak adott nyilatkozatában sejtelmesen arra utalt, hogy Olaszországban fogja folytatni a pályafutását.

Hetek óta találgatja a sajtó, hogy a 38 éves klasszis januártól melyik csapat színeiben folytatja pályafutását. Két nappal ezelőtt a Telegraph arról számolt be, hogy Ibra elvi megállapodást kötött a Milannal, ám a hírt Mino Raiola nem volt hajlandó sem megerősíteni, sem cáfolni.

Az olasz sajtó szerdán nagy szenzációként számolt be Ibrahimovic bejelentéséről, amelyet a svéd GQ magazinnak tett. Ebben arra utalt, hogy visszatér Olaszországba.

“Egy olyan csapathoz fogok igazolni, amelynek újra nyernie kell, újra meg kell írnia a történelmét és aki ellen mindenki kihívást keres. Csak így tudom megtalálni a szükséges motivációt ahhoz, hogy újra meglepetést okozzak. Játékosként ez nem csupán a csapat kiválasztásának kérdése, hanem más tényezők is vannak, amelyeket figyelembe kell venni. A családomat tekintve is. Hamarosan találkozunk Olaszországban.” – mondta Ibra.

“Vannak olyan focisták, akik fociznak és mások, akik gondolkodnak a futballról. Imádom a különbséget jelenteni. Nem akarok egy vagy két dolgot jól csinálni. Mindent jól akarok csinálni.”

A Gazzetta szerint Ibrahimovic szavai után könnyen elképzelhető, hogy januártól a Milanban folytatja. Olaszországból a Bologna és a Napoli érdeklődéséről is hallani lehetett, de kétségtelen, hogy a Rossoneri pályázik a legjobb eséllyel a leigazolására.

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Nem véletlen ködösít még mindig… Ez egy Raiola féle pressing,hogy ne 6milliót,hanem 10et tudjon kicsikarni. Ezek után mindenki Maldiniék fejét követelné,ha nem hozzánk jönne.
    Ő meg már előtte ezt a “valahol találkozunk” dumát Spanyolországgal kapcsolatban. Lehet,hogy most is csak kirándulni jön. A többi jelzőt meg simán rá lehet húzni mondjuk a MU-ra, vagy olaszországban az interre, Nápolyra..