Hétfő este a Telegraph a hivatalos oldalán arról számolt be, hogy Zlatan Ibrahimovic több Premier League-ben szereplő együttes ajánlatát is visszautasította és elvi megállapodást kötött a Milannal.

Nemrég a Corriere della Sera írt arról, hogy a Milan december 15-én a klub 120. születésnapjának rendezvényén szeretné bemutatni Ibrahimovicot, amennyiben a svéd csatár igent mond az ajánlatra.

A Telegraph újságírója, Mike McGrath – aki viszonylag megbízható forrásnak számít a szakmában – arról számolt be, hogy a Milan elvben megállapodott Ibrahimoviccal, így a svéd csatár hét és fél év után visszatér a piros-feketékhez. Az újságíró szerint Ibra rábólintott arra, hogy legalább az idény végéig újra a Rossonerit erősítse.

Állítólag Ibrahimovic számos klub ajánlatát visszautasította a Premier League-ből.

A hír megjelenése után a svéd SportExpressen felkereste a játékos ügynökét, Mino Raiolát, aki nem volt hajlandó sem megerősíteni, sem cáfolni a visszatéréssel kapcsolatos jelentéseket.

“Egyáltalán nem ismersz engem? Nem kommentálom.” – reagált Raiola a megkeresésre.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Csak azt sajnálom, hogy nemjött még a télen. Akkor kellett volna elhozni és most nem lennénk ekkora trutyiban. Ha akkor Gattuso megkapja Ibrát, akkor most már a BL-ben nyomjuk és jobb játékosokat igazoltunk volna.
  Hozzá teszem, Gattuso így is csak 1 ponttal maradt le a BL helyről. Ibra garanciát adott volna.

  Most eléggé nagy hátrányt kellene ledolgozni fél szezon alatt. Hiszen az 1. Inter és mi közöttünk 20!!! pont a különbség!
  A 4. Cagliari-val szemben is 11 pont a különbség. Szvl lesz mit csinálni.

  De Ibra mellé, azért nem ártana igazolni más tapasztaltabb játékost is.

  Állítólag a MILAN minden pletyka és rossz teljesítmény ellenére is megtartaná Kessie-t.
  Borini feláldozható. Calabria is mehet, ha hozunk még egy jobb játvédet.
  Calhanoglu-t is elengedném, ha helyette el tudjuk hozni Depay-t.
  Pom-Pom simán mehet. Semmi hasznát nem látom. Majd egy másik csapatban megmutatja, de nálunk elveszett. De Suso se a szívem csücske.
  A lényeg el kell adni pár alig teljesítő játékost, hogy tudjunk hozni 2-3 tapasztaltabb, már bizonyított játékost. Akkor így Ibra vezérletével a végére el tudjuk csípni az EL indulást, óriási szerencsével akár a 4. helyet is. De ehhez kell Ibra és pár minőségi igazolás.