Theo Hernández volt a Milan nyerőembere vasárnap délután a Parma ellen, azonban a francia balhátvéd elmondta, hogy az egész csapat kemény munkája nélkül nem sikerült volna megszerezni a győzelmet.

A Milan idegenben 1-0-ra nyert a Parma ellen, ám sokáig gól nélküli döntetlen volt az állás. A piros-feketék neve mellett 27 próbálkozást jegyezhettünk fel 90 perc alatt, ebből 8 talált kaput, 12 nem talált kaput és 7 alkalommal blokkolták a lövést. Ezzel szemben a Parma kaput eltaláló lövés nélkül zárt. A győzelmet érő gól a 88. percben jött, miután Theo Hernández egy védelmi hibát kihasználva szemfülesen lecsapott.

“Nagyon boldog vagyok, hogy gólt szereztem. Nagyszerű volt győztes gólt lőni, de az egész csapat keményen dolgozott és enélkül nem sikerült volna nyernünk. Mint ahogy látható volt, nagyon szeretek támadni. Az edző jobban szeretné, ha nem lépnék fel előre ilyen sokat, de ez része a játékomnak.” – mondta mosolyogva Theo a Milan TV-nek.

“Gólt akarok szerezni és segíteni akarok a csapatnak. Ahogy mondtam, nagy örömmel tölt el, hogy én szereztem a győztes gólt. Keményen dolgozom és ez az eredménye. Ez csak egy meccs volt és nem pihenhetünk, továbbra is keményen kell dolgoznunk és egyre jobbnak kell lennünk.”

“Conti? Nagyszerű mérkőzést játszott. Mindannyian tudjuk, hogy ő egy nagyon tehetséges játékos, csak fel kell építenie az önbizalmát, hogy maximálisan ki tudja használni a benne rejlő potenciált. Örülök neki, jó barátok vagyunk és folytatjuk a fejlődést. Az egész csapat nagyszerű meccset játszott és nagyon jó érzés volt meghálálni a szurkolók támogatását. Nagyszerűek voltak és sikerült nyernünk.”

“Következő mérkőzés? Most ki kell elemeznünk ezt a meccset, hogy meglássuk, melyek azok a dolgok, amin javítani kell. Azt gondolom, hogy mindenki esetében van olyan dolog, amiben jobbnak kell lennie.”

“Nagyon örülök, hogy itt lehetek a Milanban és annak is, hogy az edző bizalmat szavaz nekem. Maldini? Kedves beszélgetésem volt vele a nyáron Ibizán. Nem mondhatom el, hogy mit beszéltünk. Jól voltam, de nem játszottam, amikor a Real Madridban voltam. Játékra volt szükségem és nem kellett kétszer gondolkodnom, amint láttam, hogy Maldini – a történelem egyik legjobbja – bízik bennem.”

A 22 éves balhátvéd 20 millió euróért érkezett a Real Madrid együttesétől és eddig 11 meccsen 3 gólt illetve 1 gólpasszt jegyzett a Rossoneri színeiben. Theo a Parma elleni góljával beérte Krzysztof Piateket a házi góllövőlistán.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Realtól lehet és kell is vásárolni egy két játékost . Lehet hogy Lesz még ilyen rosszab játékosuk számunkra . Olaszoktól nem nagyon kéne . Mert a jókat úgysem adják el . Cserepadon premier be is szét lehetne nézni rájuk sóznánk piateket pl. 😀