Zlatan Ibrahimovic jó emlékekkel gondolt vissza az Olaszországban töltött időszakára és elmondta, hogy a második otthonaként tekint Milánóra.

Közeleg a januári átigazolási időszak és nem titok, hogy a klub vezetősége szeretné megerősíteni a támadó-szekciót. Az első számú célpont Ibrahimovic. A hírek szerint a Milan megtette ajánlatát és most a játékos válaszára várnak.

Ibrahimovic a Gazzetta dello Sportnak adott interjújában elmondta, hogy Olaszország továbbra is nagyon közel áll a szívéhez és a második otthonaként tekint Milánóra.

“Milánó nem a második városom, hanem a második otthonom. Csodálatos emlékeim vannak és ott él az egyik olyan ember, akiben a legjobban megbízom. Magára Olaszországra is a második otthonomként tekintek. Imádom az olaszokat és a zsenialitásukat. A szívem soha nem hagyta el Olaszországot.” – nyilatkozta Ibra.

“Képes vagyok akár 50 éves koromig ezen a szinten játszani. Ha van egy olyan projekt, amely motivál, akkor abszolút meg tudom csinálni. Most ért véget számomra a Los Angeles-i élmény, amit nagyon át akartam élni. Fantasztikus volt, kitörölhetetlen emlék marad és már két ember van, aki a két világ hőse: én és Giuseppe Garibaldi.”

A Gazzetta szerint Ibrahimovic szeretne szabad kezet kapni és lehetőséget arra, hogy fél év után – azaz jövő nyáron – eldöntse, további egy évvel hosszabbít vagy sem. A Milannál optimisták és bíznak abban, hogy a svéd klasszis visszatér.

A Milanon kívül nemrég a Napoli és a Bologna érdeklődéséről is hallani lehetett.

“Mihajlovic? Sokat beszélek Sinisával. Ő a barátom, egy egyedülálló és kivételes ember.”

8 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Marha kìváncsi leszek erre a lehetőségre. Senki nem tudja milyen állapotban van,mennyirelesz a hasznunkra. Olyan érzésem van vele kapcsolatban,mint aki már leketyegett…
    Lehet hogy egy fiatalabb,de tapasztaltabb csatárral jobban járnánk,a fizetéséről már nem is beszélve…
    Forza Milan!

  2. Gyere, gyere, gyere!!! Az egyik legnagyobb egyéniség ma a futballpályákon. Ha bírja a teste, akkor nagy segítségünkre lesz. Nem kell heti 2-szer 90 percet játszania, de megkímélve még lehet néhány jó éve. A rozoga ManU-t is felvitte a dobogó 2. helyére, miután lesérült el is indultak a lejtőn.