A hírek szerint két spanyol topklub is érdeklődik Alessio Romagnoli iránt.

Romagnoli a közelmúltban úgy döntött, hogy ügynököt vált és Mino Raiolát bízta meg az ügyeinek intézésével. Az olasz válogatott védő jelenlegi kontraktusa 2022-ig szól a piros-feketékkel és évi 3,5 millió euróval Lucas Bigliával holtversenyben a második legjobban kereső játékos a Milanban.

A Gazzetta szerint Mino Raiola egy új szerződésről akar tárgyalni a Milan vezetőségével, amely 2024-ig kötné Romagnolit a Rossonerihez. Ezen kívül a sztárügynök fizetésemelést akar kiharcolni ügyfelének, ezáltal 4,5 millió euróra emelkedne a csapatkapitány bére, valamint az összeghez további bónuszok is társulnának.

A Calciomercato szerint az FC Barcelona és az Atlético Madrid is érdeklődést mutat Romagnoli iránt. Mindkét klub figyelemmel kíséri a 24 éves védő szerződésével kapcsolatos fejleményeket. Ennek ellenére jelenleg úgy tűnik, hogy Romagnoli maradni szeretne, ezt alátámasztják a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalások. Ráadásul a klub vezetősége sem szeretne megválni a csapat egyik legjobb játékosától.

A Milan 2015 nyarán szerződtette Romagnolit a Roma együttesétől és a megegyezés értelmében a játékos jövőbeli klubváltása esetén – amennyiben az átigazolási ár meghaladja a 25 millió eurót – az összeg 30 százaléka a fővárosi együttest illeti.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Eddig nem volt tudomásom arról h milyen feltételekkel állapodott meg anno Galliani a Roma vezetőségével, de ez a 30% százalék az eladási árból nem kevés. Ha belegondolok nem is igazán “érné meg” eladni. Most Romagnoliért 50 milliónál többet biztosan nem nagyon kapna a Milan, sőt… viszont abból majdnem lejön az egyharmada a Romának.

  Szerintem őt mindenképpen meg kellene tartani. Van egy tucat olyan játékos a keretben akit ki kellene vágni, nem ő a probléma. Ráadásul csapatkapitány és elég hűségesnek tűnik.

  A múltban nem sokszor sült el jól h a Milan eladogatta a legjobbjait, szóval ebben az esetben sem kellene. Nem a kezdő gerincét kell megbontani, hanem a töltelékeket kisöpörni és a helyükre minőségi játékost hozni a kezdőbe.

  Suso, Kessié, Rodriguez, Calhanoglu… Értük azért még lehet kapni eurótízmilliókat és előrébb lennénk az ő eladásukkal, mint ha elpasszolnánk Romagnolit 40-50 millióért.

 2. Nem arról van szó szerintem h. jó pénzért érdemes-e eladni, hanem arról, hogy szeretne-e továbbra is itt játszani. Amennyiben nem, úgy viszont még időben el kell passzolni h. valami hasznunk is legyen rajta és nem ingyen elengedni. Ez az opció érdekes dolog. Szélsőséges esetben tegyük fel eladnánk 24 millióért + 1 játékos, akkor vajon kéne fizetnünk a Romának és mennyit? Talán így kijátszható lenne.

 3. Sajnos én már egyszer negatív kommentet írtam Romagnoliról, igazából nem is lenne szabad úgy beszélni az emberekről, ahogy néha én is teszem 🙂 Ha megfelelő ajánlat érkezik érte…én elengedném. És azokat a játékosokat is akiket az előttem lévő kommentben írtak.
  De azért vigyázni is kell valamilyen szinten, mert jelenleg a Milan nem annyira vonzó a legtehetségesebb és a legjobb nevű focisták között, nem úgy, mint néhány éve. És sztem a sztárügynökök is körbe röhögik ezt a 4 agytröszt igazgatót.