A várakozások szerint Ismael Bennacer a hétvégén visszatér a Milan kezdőcsapatába.

A piros-feketék vasárnap délután a Parma otthonába látogatnak az olasz bajnokságban. A Milan nehéz sorozaton van túl, hiszen az elmúlt hetekben játszott a Romával, a Lazióval, a Juventusszal és a Napolival is. A csapat három nyeretlenül megvívott összecsapást követően győzelemre pályázik Parmában.

A La Gazzetta dello Sport szerint Stefano Pioli nem készül változtatni a védelemben, így ismét Andrea Conti, Mateo Musacchio, Alessio Romagnoli és Theo Hernández kezdhet. A középpályán várható több változtatás is: a Gazzetta szerint Ismael Bennacer az eltiltásából visszatérve az első perctől kezdve a pályán lesz a Parma ellen, azonban Lucas Paquetá jó eséllyel a cserepadon kezdhet.

Úgy tűnik, hogy Giacomo Bonaventura a Napoli elleni remek teljesítményével helyet érdemel a kezdőben, de ezúttal egy sorral hátrébb a középpályán juthat lehetőséghez. Ezen kívül Rade Krunic továbbra is élvezi az edző bizalmát.

A hét elején különböző spekulációk jelentek meg arról, hogy Krzysztof Piatek gyenge formája miatt Rafael Leao kaphat játéklehetőséget, de jelenleg úgy tűnik, hogy nem lesz változtatás középcsatár poszton. A támadó-szekció bal oldalán Hakan Calhanoglu kezdhet, míg a jobb oldalon az előző fordulóban hiányzó Suso.

A MILAN VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATA A GAZZETTA SZERINT:

G. Donnarumma
Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo Hernández
Krunic, Bennacer, Bonaventura
Suso, Piatek, Calhanoglu.

4 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Paquetá rettenetesen fegyelmezetlen. Már az előző idényben is látszódott, de most még szembetűnőbb. Csereként lendületet hozhat a második félidőben, a középpályán szerintem nincs különösebb gond. A gond elöl van, a Suso-Piatek-Hakan hármassal. Totális homály hogy ilyen teljesítménnyel mit keresnek a kezdőcsapatban.

    Alapvetően nincs bajom Piolival, mert szerintem nem rossz edző és a sorsolás nem könnyítette meg a helyzetét .Gyakorlatilag kalkulálni lehetett h a november az karó lesz. Az eredmények nem jöttek, de a mutatott játék azért látványosan jobb volt, mint az elődjénél és jóval nehezebb ellenfelekkel szemben. Most viszont már el kell kezdeni gyűjteni a pontokat, mert a Juve ellen még-még feldolgozható a vereség, de a Parma ellen már nem lesz az…

    Én Leao jegelését nem értem… Az egyetlen játékos volt az első néhány fordulóban, aki mutatott valamit támadásban. Piszok jól játszott a támadósor bal szélén. Erre Pioli mit csinál? Kivette onnan és berakta középcsatárnak. Egy gyors, lendületes, technikás és jól cselező játékost, aki a kapu előtt nagyon bizonytalan és nem érzi a kaput. Tudom, hogy Leao alapvetően nem szélső, viszont ott ment neki a játék és nem kellett volna megbontani, főleg nem Hakan miatt, aki a Lecce ellen volt egyedül értékelhető…

    Sikerült kivenni a támadógépezet egyetlen olyan elemét ami működött…