Mindkét játékosnak kifelé áll a szekere rúdja a téli átigazolási időszakban.

Közeledik a januári mercato és ezzel együtt az esetleges érkezők mellett a lehetséges távozók neve is foglalkoztatja a sajtót illetve a szurkolókat. A Milan vezetősége a múlt héten személyesen egyeztetett Ricardo Rodriguezzel, aki az egyik távozó lehet a télen, ugyanakkor Fabio Borini és Franck Kessié sorsa is erősen bizonytalan.

A MilanNews információi szerint Borini januárban klubot válthat. Az olasz támadó több játéklehetőségben reménykedett, azonban egyértelművé vált, hogy nem szerepel Stefano Pioli terveiben. Borini szerződése az idény végén lejár és a megegyezés értelmében a Milan további egy évvel meghosszabbíthatja.Nagy valószínűséggel a klub vezetősége nem fog élni ezzel a lehetőséggel.

Borinit vinné a Premier League-ben szereplő Crystal Palace. Állítólag a 28 éves játékos számára vonzó az angol együttes. Ezen kívül a Torino és a Fiorentina is érdeklődést mutat Borini iránt, de mindkét klub számára problémát jelenthet a fizetése.

Kessié jövője szintén kérdéses, miután Rade Kruniccsal szemben elveszítette a helyét a kezdőcsapatban. A MilanNews szerint a 22 éves elefántcsontparti játékos kérői között szerepel a Wolverhampton és a West Ham. A Wolves már idén nyáron is megkísérelte Kessié szerződtetését, de az üzlet nem jött létre. Az angol együttes januárban újra fog próbálkozni és állítólag a Milan 20-25 millió euróra tartja Kessié értékét.

Borini a szezonban az első meccseken kapott lehetőséget és mindössze 70 percet töltött a pályán. Kessiének több játékidő jutott: 11 meccsen játszott és 1 gólt jegyzett.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet