Suso után Samu Castillejo is megsérült, így biztosan nem léphet pályára a hétvégén.

A Milan vasárnap a Laziót fogadta a San Siróban a 11. fordulóban és Stefano Piolinak bő fél óra játék után kényszerű cserét kellett végrehajtania, mert Castillejo megsérült.

A MilanNews tájékoztatása szerint Castillejónak a combhajlító izmával akadt probléma a bal lábában és hétfőn MRI-vizsgálaton vett részt. Tíz napon belül újabb vizsgálatok várnak rá és a teljes felépülés időtartama hosszabb időt vehet igénybe. Ez azt jelenti, hogy Castillejo biztosan kihagyja a hétvégi Juventus elleni mérkőzést, valamint erősen kérdéses a játéka a Napoli ellen.

Jó hír, hogy Suso kedden már a csapattal edzett és a jelek pozitívak, így van esély arra, hogy Pioli rendelkezésére állhat a hétvégén a Juve ellen. A 25 éves támadó a Spal ellen csereként beállva győztes gólt lőtt, azonban az előző fordulóban a Lazio ellen nem volt bevethető izomsérülés miatt.

Ami Mateo Musacchiót illeti: személyre szabott edzésmunkát végzett kedden Milanellóban és az állapotát folyamatosan figyelemmel kísérik.

4 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Lazio ellen jól mozgott, úgyhogy szerintem valóban veszteség. Nem lehet egyből formába lendülni, ha eddig a padot koptatta, valamint azon a szélen Calabria bűn gyenge és nem egyszer nem tudta a csapattárshoz passzolni a labdát, úgyhogy folyamatosan hátrafelé kellett sprintelnie, amivel csak önmagukat fárasztják és eddig Suso csak sétálgatott ilyenkor, úgyhogy nála már lényegesen jobb.

    Rebic is most kapta meg elsőnek kényszerből a lehetőséget az új edzőnél, úgyhogy sokat még nem tudott mutatni, de ebből nem kéne arra következtetni, hogy ez a maximum amit tud, mert láttam én már jobban játszani, mikor formában volt. Mindenesetre azon az oldalon nagyon gyengék vagyunk és azon télen már változtatni kell, mert a másik oldalt Theo jól bejátssza.

  2. Mivel sorra dönti a csapat a negatív rekordokat, illetve sors fintora kacsint rànk mindig vissza( mint De Paul! becserélése utàni szöglet majd gòl, most Correa), így szinte biztos vagyok abban, hogy pont most jön ki Ronaldo és/ vagy Higany formàja egy mester hàrmassal, vagy Bonucci fejesével…
    Amùgy 14 emberrel kéne felàllnunk, hogy reàlis esély legyen egy x-re. A vendéghez jelenleg 16 kellene.

    • Az a baj, hogy játékosok félve játszanak és elhiszik, hogy papíron dől el a meccs, de Gattusoval például vertük a Juve-t és csak egy Locatelli gól kellett hozzá, akitől senki nem várta a gólt, úgyhogy bárkit verni kéne csak hiányzik az a tűz a csapatból, ami Gattuso idejében volt, de én úgy látom most látványosabban játszanak csak az eredmények nagyon csúnyák, főleg a Lazio ellen, ahol az eddigi legjobb teljesítményt láttam idén.