Az Elliott készen áll a télen erősítésre költeni

5

Sajtóhírek szerint az Elliott a télen ismét készen áll beavatkozni a mercato alatt.

A Milan nagyon gyengén kezdte a szezont és 11 fordulót követően 13 ponttal a 11. helyen áll a bajnokságban. A piros-feketék 6 alkalommal szenvedtek vereséget, ezen kívül 4 győzelem és 1 döntetlen, 11 rúgott és 15 kapott gól a mérleg. A Milan legutóbb 78 évvel ezelőtt kezdett 6 vereséggel 11 forduló alatt.

A La Gazzetta dello Sport a tulajdonoshoz közeli forrásra hivatkozva azt állítja, hogy az Elliott Management az előző téli átigazolási időszakhoz hasonlóan ismét készen áll beavatkozni a csapat megerősítése érdekében. A lap szerint az igazolásra szánt büdzsé nem lesz korlátlan és függ attól, hogy a csapat hol fog állni a tabellán.A klub 2019 januárjában mintegy 70 millió eurót költött és érkezett erősítésként Krzysztof Piatek illetve Lucas Paquetá 35-35 millió euróért.

Érdekesség, hogy a Gazzetta szerint az Elliott a tulajdonosváltás óta eltelt 15 hónap alatt összesen 345 millió eurót fordított a Milanra. A lap szerint az amerikai alap célja, hogy középtávon növelje a Milan értékét, majd később nyereséggel értékesítse.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. 345 millio €…ùr Isten, hova, kire? Amùgy sem értem ezt az évenkénti kettô erôsítéseket. Miért nem àll meg ez az egész egybizonyos szinten, ahol nem kell tovàbb erôsíteni s tud jàtszani, eredményt produkàlni egy csapat.
    Értem ezalatt, hogy a Milan olyan mintha 345Ft lenne elköltve.

  2. Remélem nem ismét Maldini+Boban duó fogja eldönteni, hogy kit igazoljanak le?!

    u.i. Azért Bakayokot vissza csábíthatnák egész nyugodtan mert kb alapember lehetne a kp-n.

  3. Hozzanak 2 embert de érett sztárokat. Egy csomónak lejár a szerződése nyáron, ők tuti hozhatók bagóért.

  4. Nagy dolog. Újabban két marékkal szórjuk a pénzt és lendületesen lépdelünk hátrafelé.
    Szeretnék örülni a hírnek, de amíg ilyen debil módon igazolunk, lehet a büdzsé 600 millió is egy mercatora, de hiába…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet