Jó eséllyel Leo Duarte és Rade Krunic is ott lesz a kezdőcsapatban vasárnap a Lazio ellen.

Stefano Pioli a Spal elleni csütörtöki győzelem után elmondta, hogy több helyen is változtatni fog a következő meccsen. A Milan vasárnap este a Laziót fogadja a San Siróban a 11. forduló keretein belül.

A La Gazzetta dello Sport és a Sky Sport Italia szerint a védelemben Leo Duarte ismét kezdhet, ám ezúttal Alessio Romagnoli mellett középhátvédként. Ennek oka, hogy Mateo Musacchio megsérült a Spal ellen és nem tudta folytatni a játékot, így le kellett cserélni. Jobbhátvéd poszton várhatóan Davide Calabria fog szóhoz jutni a Lazio ellen.

A középpályán Ismael Bennacer az első perctől kezdve a pályán lehet. Jelenleg Rade Krunic pályázik nagyobb eséllyel a csapatba kerülésért Franck Kessiével szemben, míg a támadósorban újra Samu Castillejo kaphat bizalmat, mivel Suso nem bevethető.

A Gazzetta szerint Rafael Leao a Spal elleni meccshez hasonlóan ezúttal is csere lesz.

FRISSÍTVE: A MILAN VÁRHATÓ KEZDŐJE A GAZZETTA SZERINT:

G. Donnarumma
Calabria, Duarte, Romagnoli, Theo Hernández
Paquetá, Bennacer, Krunic
Castillejo, Piatek, Calhanoglu.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Susónál a gólja nyilván sokat számított. De nagyobb meglepetésnek tartom, hogy a megint botrányosan játszó Calhanoglu megint ott van a kezdőben. Ha Kessie kimaradt a gyenge játéka miatt, akkor vele mi a helyzet? Calhanoglut azonnal dobni kellett volna, és helyette berakni kiróbálási célzattal Rebicet. Ennyire nem lehet jó az edzéseken a török, és nem lehet ennyire rossz a horvát.

  2. Na ez a baj. Van egy Castellijonk Suso helyett. Van egy Calabriánk . Piatek a Lazio védői között labdába sem fog érni, lebdáért vissza lépni meg nem tud. Jobban belegondolva elég gyenge keretünk van. Krunicba bízok, de gyanítom azért mert még nem játszott 😀