A Corriere della Sera a mai számában rávilágított a korábbi tárgyalások hátterére Zlatan Ibrahimovic és Luka Modric esetleges érkezése kapcsán.

Egy évvel ezelőtt számos pletyka jelent meg Ibrahimovic esetleges visszatéréséről és valójában Leonardo közreműködésével konkrét tárgyalások is voltak a felek között, ám az üzlet mégsem valósult meg. Ezt sokan Ivan Gazidis döntésének tudták be, miszerint a klub vezérigazgatója a játékos életkora és fizetése miatt megvétózta a transzfert.

A Corriere della Sera a mai számában arról számolt be, hogy az Elliott a múlt télen zöld utat adott Ibrahimovic esetleges érkezésére, ahogy a nyáron Luka Modric esetében is.

A lap szerint egyáltalán nem Gazidis miatt nem valósult meg Ibrahimovic visszatérése, hanem a játékos döntött végül úgy, hogy marad a Los Angeles Galaxyben.

“Ibrahimovic nem fog érkezni. Szavát adta a LA Galaxynek, hogy marad. Nagyszerű lett volna, ha visszatér, de ez nem lehetséges.” – nyilatkozta Leonardo 2018 decemberében.

Luka Modricról idén nyáron láttak napvilágot azok a hírek, miszerint Zvonimir Boban szeretné Milánóba hozni az Aranylabdás középpályást. Akkor a horvát szakember megkezdte a puhatolózást az ügyben és az Elliott rábólintott arra, hogy a klub – a játékos pozitív visszajelzése esetén – egy jelentős szerződést ajánljon fel neki.

A Corriere della Sera szerint Modric a nyáron egyértelművé tette, hogy nem áll szándékában elhagyni Madridot, így nem történt előrehaladás az átigazolást illetően.

10 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Az apró betűs részt is olvassátok el!
  Az Elliot igent mondott Ibrára és Modricra, hogy minden követ mozgassanak meg az illetékesek a leigazolásuk érdekében 2-2 millió eurós fizu limittel! Nem sikerült ennyiért? Na bumm! Az Elliot megpróbálta!

 2. Szerintem annyira picire mentünk össze 10 forduló alatt , hogy nem fog ide jönni senki nem kell izgulni . De egy mega mega galaktikus transzfert majd tető alá hoz a vezetőség. Ahogy szokták 10 – 20 -30 milla landol majd a cserepadra vagy a rehabközpontba .

 3. Látom sokan félre értelmezték a cikket…ez a tavalyi igazolás próbálkozások utó magyarázkodása. Egyáltalán nem friss, mostani cél.
  Szerintem egyik játékos sem jön, ha még szeretné egyáltalán a vezetésünk.
  Ibra szerintem már öreg, maximum rendet tenne az egyéniségével az öltözőben, de mint játékos, nem.sokat hozna. Azért ne ájuljon el senki az USA teljesítményével, mert az egy NB.II. szint, védekezés nélkül, aki több gólt lő az nyer alapon mindenki csak támad. Ott nem nehéz villogni.
  Modricban még lenne spiritusz, de jelenleg szerintem megfizethetetlen.