Suso elmondása szerint a Spal elleni gólja ellenére megérdemelten fütyülték ki és jogosan kritizálták az utóbbi időben nyújtott teljesítménye miatt.

A Milan csütörtökön 1-0-ra legyőzte a Spalt a San Siróban és a győztesgólt Suso szerezte, méghozzá csereként beállva szabadrúgásból. Ez a nagyszerű találat három pontot ért a Rossonerinek és a csapat eltávolodott a kiesőzónától. Susónak ez volt az első gólja ebben a szezonban és az utóbbi hazai mérkőzéseken a kezdés előtt rendre kifütyülte a San Siro közönsége a csalódást keltő formája miatt.

Suso a közösségi oldalán írta le gondolatait a Spal elleni győzelem után. A 25 éves támadó úgy véli, hogy ezzel a sikerrel egy kis levegőhöz jutnak és csak egyetlen dolog számít.

“Ez a gól nem változtatja meg a történteket. Nem törli ki a negatív időszakot, sem a megérdemelt kifütyülést vagy a jogos kritikákat.” – írta Suso önkritikusan.

“Ez egy olyan gól, amelynek köszönhetően egy kis levegőhöz jutunk és segít megérteni, hogy az út helyes, de nagyon hosszú. A Milanért játszok és a Milannak szurkolok. Nem számít, hogy ki játszik vagy ki szerez gólt. Csak az számít, hogy a klub visszatérjen. Meg kell próbálnunk, minden rajtunk múlik és most mi alakítjuk a jövőnket. Mi hiszünk benne, mert minden lehetséges. Forza Milan, mindig és mindig!”

1 hozzászólás

  1. Szerintem nem egyértelmű, hogy Suso ezzel arra gondolt, hogy őt jogosan fütyülték ki, azaz hogy önkritikát gyakorolt volna. Nem olvastam az eredeti szöveget, de ami itt olvasható, az alapján inkább úgy tűnik, hogy Suso a csapatot ért kritikákra reagálva írta, hogy az megérdemelt volt.

    Egyébként meg akárhogyan is értette, igaza van. Ez a különben nagyon szép gól és a győzelem nem jelent gyógyírt az eddigi és a mostani meccsen is látható összességében botrányos teljesítményre egyéni és csapat szinten. A Milannál azért magasabban van (kellene hogy legyen) a mérce annál, mint hogy hazai pályán legyőzzön egy kieső helyen lévő csapatot egy szabadrúgásgóllal…