Az utóbbi időszakban nyújtott gyenge teljesítménye miatt könnyen elképzelhető, hogy Suso a cserepadon fog kezdeni a soron következő meccsen.

A 25 éves spanyol támadó nem kezdte túlságosan jól a szezont, ugyanis 8 mérkőzésen mindössze 1 gólpasszt jegyzett annak ellenére, hogy a mezőnyjátékosok közül ő töltötte a második legtöbb játékpercet a pályán. Susónak az előző fordulóban a Lecce ellen sem ment a játék és a szurkolóknál is betelt a pohár a folyamatos gyenge produkciója miatt.

A statisztikák szerint a csapatból Suso nevéhez fűződik a legtöbb labdavesztés, a legtöbb sikertelen csel és a legkevesebb sikeres szerelés ebben a szezonban. Ugyanakkor a kulcspasszok tekintetében toronymagasan a legjobb a Milanból.

A Sportmediaset, a Gazzetta és a Tuttosport szerint Pioli a hétvégén változtathat a támadó-szekcióban, így a formán kívül játszó Suso kikerülhet a kezdőcsapatból. Az alternatívák között szerepel Ante Rebic és Samu Castillejo a támadósor jobb oldalán.

Ezen kívül Pioli mérlegeli a kétcsatáros játék alkalmazásának lehetőségét a Roma ellen. Az egyik opció, hogy a Milan a 4-3-1-2-es felállásra vált Rafael Leaóval és Krzysztof Piatekkel a csatársorban. Ebben az esetben Hakan Calhanoglu lehet a támadó-középpályás és Suso cserepados.

A Milanra a következő fordulóban rangadó vár, ugyanis a csapat a Roma otthonába látogat.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Nah, ha ezt megmeri lépni, akkor le a kalappal.
  A meglátásai jók, már első meccsén érezni lehetett a különbséget elődjével szemben.
  De valahogy úgy érzem, hogy ha Pioli-val kezdtük volna a szezont, akkor vele is ugyanúgy buktunk volna, mint Giampaolo-val és ő is megtartotta volna Suso-t is.
  Valószínűleg Boban-ék kész utasításokkal látták el, már a kinevezése előtt. Valószínűleg megmondták neki mit akarnak látni, mik az elvárások, kiket kell beépítenie a csapatba.
  Suso kerülését is ennek tudnám be, tudni illik Maldini-ék azzal akarták kezdeni a nyarat, hogy eladják Suso-t, mivel nem illeszkedett volna Giampaolo 4-3-1-2-es taktikájába és más típusú játékost hoztak volna az összegből.
  Csak hát Giampaolo keresztbehúzta minden számításukat amikor 1. Suso-t akarta trequartista-nak,
  2. Amikor az első bukott meccs után vissza állt 4-3-3-ra, hogy Suso vissza kapja régi helyét.
  Ergo pont az ellentettjét csinálta annak, amit a vezetőség elképzelt nyár elején.

  Suso-t eddig még csak-csak meg lehetett védeni olyan okokból, hogy amikor a csapatnak nem ment, egy-egy villanással pontokat szerzett nekünk, de már most jó ideje sok hasznát nem látjuk és kiderült más szerepkörben felesleges is gondolkodni nála.

  Világklasszis sose lesz belőle. Télen el kell passzolni.