Rade Krunic, a Milan bosnyák középpályása csalódottan beszélt a riportereknek a Lecce elleni 2-2-es döntetlen után.

A 26 éves középpályás közvetlenül a Lecce egyenlítése után állt be a második félidőben és Lucas Paquetát váltotta. Krunic 23 perc alatt 3/3 sikeres cselt mutatott be (100%), ezen kívül 1/1 megnyert párbaja (100%) és 1/1 sikeres szerelése volt (100%). Krunic 84%-os passzpontossággal zárt és kiosztott 2 kulcspasszt is a csapattársaknak.

“Nagyszerűen játszottunk, különösen az első félidőben. Egyetértek azzal, hogy időben le kellett volna zárnunk a meccset, mert az egygólos előny nem számít semmit. Túlságosan visszaálltunk és két gólt kaptunk. Ez irreleváns, de hiszem, hogy jó meccsünk volt. Úgy gondolom, hogy csak balszerencsések voltunk, hogy nem tudtuk megszerezni a három pontot.” – mondta Krunic a meccs lefújása után.

“Pioli az első napon beszélt velem és egyből megkedveltem, mert jó természete van, őszinte és egyértelmű. Rögtön elmagyarázta, hogy mit vár tőlem és azt mutatta, hogy bízik bennem. Egy ideig nem játszottam és ezáltal elveszítettem az önbizalmamat. Az edző vasárnap ismét bebizonyította, hogy hisz bennem és köszönettel tartozom neki.”

“Győzelmet érdemeltünk volna a Lecce ellen. Következő meccs? Minden bizonnyal kemény mérkőzésünk lesz a Roma ellen, de fel kell emelnünk a fejünket és továbblépni. Keményebben kell dolgoznunk az edzéseken és a mérkőzéseken. Az idő múlásával minden úgy lesz, ahogy lennie kell.”