Leo Duarte boldogan nyilatkozott, miután először lépett pályára kezdőként a Milanban.

A 23 éves brazil védő Mateo Musacchio eltiltása miatt megkapta a bizalmat és először volt ott a Milan kezdőcsapatában az előző hétvégi Genoa elleni bajnokin. Az összecsapás 2-1-es Rossoneri győzelemmel zárult és Duarte végigjátszotta a meccset.

“Nagyon érzelmes volt az első mérkőzésem kezdőként. Ez egy olyan dolog, amiről a gyerekkorom óta álmodtam és ezt a mezt viselve valóra vált. Nagyon fontos volt a győzelem. Úgy gondolom, hogy három vereség után nagy jelentőségű ez a siker. A rosszul alakult első félidő után nem adtuk fel és ennek így kell lennie. Remélem, hogy megtaláljuk a győzelmekhez vezető utat és pozitív időszak következik.” – mondta Duarte a meccs után.

“Romagnoli? Alessio egy olyan személy, akiről nem kell sok mindent mondanom. Figyelemmel kísértem a játékát Brazíliában és a fiatal kora ellenére ő egy követendő példa számomra. Ha több mérkőzést játszunk és többet edzünk együtt, akkor még jobb lesz az összhang közöttünk.”

“A csapat egységes és nagyon jó fogadtatásban részesültem. Nem beszélek még túl jól olaszul, de a csapattársaim elmagyarázzák nekem, ha valamit nem értek. Idővel egyre jobban megismerem őket és jobb lesz az összhang.” – tette hozzá.

Leo Duarte a nyáron érkezett a Flamengo együttesétől mintegy 11 millió euróért.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet