Marco Giampaolo, a Milan vezetőedzője nem igazán volt a helyzet magaslatán a Genoa elleni meccs utáni interjú alatt és a riporternek kellett tájékoztatnia arról, hogy a Milan a második félidő egy részét emberelőnyben játszotta.

A Milan 2-1-re legyőzte a Genoát és a meccs utáni nyilatkozat során a riporter arról kérdezte az edzőt, hogy mi volt az oka annak, hogy a csapat emberelőnyben is gyengén teljesített, majd Giampaolo visszakérdezett: “Mi voltunk eggyel kevesebben, igaz?”

A második játékrészben a Milan vezető gólja előtt a játékvezető kiállította Biraschit kezezés miatt, így a 79. percig – több mint 20 percen keresztül – emberelőnyben játszott a milánói együttes a Genoa ellen. Végül a meccs hajrájában Calabria megkapta második sárga lapját, amely után mindkét csapat 10-10 emberrel volt a pályán.

Giampaolo visszakérdezése után a riporter világosította fel az olasz vezetőedzőt.

9 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Maldiniék szememben hiteltelenné váltak az edzőjükkel meg az igazolásaikkal. Hogy lehetett egy ilyen embert kinevezni az AC Milan vezetőedzőjének?! Soha nem ért el semmi eredményt, nincs nemzetközi tapasztalata, külsőleg igénytelen, noname a szakmában. Nekem egy Milan vezetőedzője ne álljon ott lenőtt hajjal, borostásan, lesütött fejjel, kinyúlt pulóverben mint egy csöves! Bocs…ez most kijött belőlem.)

    Már az igazolások meg a felkészülési szezon is vészjósló volt meg is van az eredménye, menekülünk a kiesés elöl. Erre a nyilatkozatra pedig nem is találok szavakat. Remélem ez csak valami rossz vicc akart lenni.

    • Hát Lehet Maldini áldozta be Gattát Hókuszpókra a tavalyi BL lemaradás után?! Ez esetben érthető lenne.

      De sztem ide nemzetközi rutinnal rendelkező edző kell aki Először is tud csapatot építeni. Jelen helyzetben Wengert tartom elfogadhatónak.