Világszínvonalú projekt van kialakulóban a San Siro és Milánó számára, ugyanis ezen a héten nyilvánosságra hozzák a Milan és az Inter új stadionjának terveit.

Szeptember 26-án, csütörtökön délelőtt 11:00-kor fogják bemutatni az új San Siro illetve a jelenlegi aréna területének és a környékének újjáépítési terveit – jelentette be hivatalosan a Milan és az Inter. Az eseményen nyilvánosságra fogják hozni mindkét építésziroda látványterveit az új létesítmény kapcsán, amely a korábbi bejelentés szerint 60 ezer néző befogadására lesz alkalmas és a jelenlegi San Siro mellett fog elhelyezkedni.

A Milan és az Inter bejelentése szerint a csütörtöki eseményen ismertetni fogják a konkrét terveket és az egész projekt tartalmát. Ezzel egyidőben megkezdődik egy nyílt párbeszéd a várossal, a helyi közösségekkel és a rajongókkal, amely után döntenek arról, hogy mely tervek alapján épül az új aréna.

A csütörtöki esemény élőben követhető lesz a Milan hivatalos közösségi oldalán, valamint a Milan TV-n és a www.nuovostadiomilano.com weboldalon.

Korábban már fény derült arra is, hogy a két együttes miért vetette el egyértelműen a jelenlegi San Siro felújításának lehetőségét. Az okokról ide kattintva olvashat.

6 hozzászólás a bejegyzéshez