Theo Hernández egyre jobban érzi magát a sérülése után és elmondta, hogy nagyon szeretne játszani két hét múlva az élete első milánói városi derbijén.

A 21 éves balhátvéd a nyáron érkezett a Real Madridtól, azonban a második felkészülési meccsen a Bayern München ellen megsérült a bokája, amelynek következtében az előszezon nagy részét illetve az első két fordulót is kénytelen volt kihagyni.

Hernández az utóbbi napokban megkezdte az edzéseket és közel a visszatérése. Sajtóhírek szerint a következő fordulóban a Hellas Verona ellen lesz újra bevethető.

“Jól érzem magam és alig várom, hogy visszatérjek a pályára. A felépülési folyamat lassú, de jól megy. Őszintén szólva örülök, hogy a Milan játékosa lehetek. Jól érzem magam az új csapattársaimmal, a stábbal és mindenkivel. Hamarosan vissza akarok térni a pályára. Balszerencsés voltam a sérülésemmel, de ez előfordul a futballban. Nem tehettem semmit. Most nagyon jól vagyok és keményen dolgozom, hogy erősebben térjek vissza.” – mondta Theo a Milan TV és a Sportmediaset mikrofonjainak.

“Mindenkivel jól kijövök és ugyan az olasz nyelvtudásom nem a legjobb, de megértjük egymást. Kiváló csapattársaim vannak. Mindannyian minőségi játékosok vagyunk. Ki a legszórakoztatóbb? Samu Castillejo.”

“Visszatérés? Remélem, hogy a jövő héten készen fogok állni a játékra, de meglátjuk, hogy az orvosok engedik-e. Nagyon szeretnék játszani és boldoggá tenni a szurkolókat.”

“Célok? Mindenekelőtt az a célunk, hogy kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába és onnantól a cél még magasabb. Nagyszerű csapat vagyunk és a keretünk versenyképes. A szurkolók támogatásával meg tudjuk csinálni. Giampaolo? Nem ismertem őt, de egy nagyon jó edző és az edzések nagyon intenzívek. Úgy gondolom, hogy nagyszerű eredményeket fogunk elérni vele és ezzel a csapattal.”

“Mezszám? Tetszik a 19-es szám, mert a bátyám ugyanezt viseli. Az előző idényben is ez volt a mezszámom és mivel szabad volt, ezért úgy döntöttem, hogy ezt választom.”

“Milánó? Az első két hónap nagyon simán ment. Hamarosan beköltözöm az új házamba, miután az első hónapokat egy hotelben töltöttem.”

“Inter elleni derbi? Nagyon szeretnék játszani a meccsen. Ez lesz az első milánói derbim és ha elkötelezettek vagyunk, akkor biztosan nyerhetünk.” – tette hozzá.

1 hozzászólás