A legfrissebb hírek szerint napokon belül megkezdődhetnek az egyeztetések Daniel Maldini szerződésének meghosszabbításáról.

A 17 esztendős támadó-középpályás a nyáron került fel az első csapathoz, miután az előző idényben remek teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet a Primaverában. Marco Giampaolo többször is játéklehetőséget adott Danielnek az előszezonban és ajánlatokból sem volt hiány.

A nyáron több klub is bejelentkezett Daniel Maldiniért, azonban a klub vezetősége visszautasította a megkereséseket. A legaktívabb kérő a másodosztályú Pescara volt.

A Calciomercato beszámolója szerint a Milan mérlegeli azt a lehetőséget, hogy meghosszabbítsa Daniel szerződését. Az elkövetkező napokban akár megkezdődhetnek az első tárgyalások a szerződéshosszabbítás ügyében. Érdekesség, hogy három hónappal ezelőtt Daniel ügynöke Giuseppe Riso lett, így ő képviseli a játékos érdekeit.

A klub számos saját nevelésű játékossal együtt hivatalosan is nevezte Maldinit a Serie A 2019/2020-as idényére, de ebben a szezonban még elsősorban a Primaverát fogja erősíteni. Daniel bő egy hónap múlva, október 11-én fogja betölteni a 18. életévét.

4 hozzászólás a bejegyzéshez