Pepe Reina édesapja nem erősítette meg és nem cáfolta a Real Madriddal kapcsolatos nyári pletykákat és állítása szerint fantasztikus lenne, ha a spanyol kapus a Milanban fejezné be a pályafutását.

A nyári átigazolási időszak végén Reinát többször is szóba hozták a Real Madriddal, amely éppen egy második számú kapust keresett, mivel Keylor Navas távozási kérelmet nyújtott be a vezetőségnek. Végül létrejött egy játékoscsere Alphonse Areolával a Real Madrid és a PSG között, Reina pedig maradt a piros-feketéknél.

“Real Madrid? Nem adhatok információt tiszteletből. Kimaradtam a megbeszélésekből, az igazságot csak a játékos és a klub tudja. Pepe nagyon boldog a Milanban.” – mondta a spanyol kapus édesapja, Miguel a MilanNews-nak.

“Donnarumma? Reinának van egy olyan csapattársa, aki egy kiváló kapus. A sportban semmit sem kapsz csak úgy, mindenért meg kell dolgoznod egyik napról a másikra. Pepe egy született munkás és remélem, hogy hosszú távon megkapja a jutalmát.”

“Pepe számára fantasztikus lenne, ha a Milan lenne az utolsó klubja. Csodálatos a Milanban játszani és ő egy olyan klubnál van, amely 7 alkalommal ült Európa trónján. Reina 100 százalékban elégedett.”

A spanyol világ- és Európa-bajnok kapus nemrég töltötte be a 37. életévét, amellyel ő a legidősebb játékos a Milanban. Reina tavaly nyáron érkezett és az előző szezonban 12 tétmeccsen védte a csapat kapuját. A rutinos hálóőr szerződése 2021 nyaráig szól.