Leo Duarte, a Milan nyári igazolása a nyilatkozatában elmondta, hogy szeretne olyan játékosok nyomdokaiba lépni, mint Kaká, Serginho, Cafu vagy éppen Thiago Silva.

A 23 éves védő a nyáron érkezett a Flamengo együttesétől és még nem mutatkozott be tétmeccsen a Milan színeiben. A hírek szerint a klub 11 millió euró körüli összeget fizetett a játékjogáért.

“A Milan gyönyörű történelemmel rendelkezik. Ez egy nagyszerű klub és számos brazil kiválóság játszott itt, például Kaká, Serginho, Cafu és Thiago Silva. Remélem, hogy a nyomdokaikba léphetek.” – mondta Duarte a Sportmediaset mikrofonjainak.

“Paquetá? Beszéltem Lucasszal, mielőtt a klubhoz igazoltam. Meg akartam tudni, hogy milyen a Milannál lenni és hogyan mennek a dolgok. Lucas válaszai meggyőzőek és nagyon pozitívak voltak. A szavai még boldogabbá és motiváltabbá tettek, hogy ma itt legyek.”

“Olasz bajnokság? A brazil labdarúgás önmagában nem annyira taktikás, mint az olasz. Dolgoztam együtt Jorge Jesusszal, aki egy nagy tudással rendelkező európai edző. Segített nekem és jobban meg akarom tanulni az olasz nyelvet, hogy jobban megértsem az edző kéréseit.”

Duarte 2016-ban került fel a Flamengo első csapatához és 92 tétmeccsen lépett pályára.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet