Egybehangzó hírek szerint a klub vezetősége hamarosan tárgyalóasztalhoz ül Giacomo Bonaventura szerződésének meghosszabbítása ügyében.

A 30 éves olasz középpályás az előző idény jelentős részét kénytelen volt kihagyni térdsérülés miatt és a nyáron tért vissza az előszezonban. Bonaventura a Manchester United és a Feronikeli ellen is pályára lépett, több mint 280 nap kihagyás után.

Marco Giampaolo, a Milan vezetőedzője elmondta, hogy fontos szerepet szán az olasz középpályásnak a csapatban és csak idő kérdése, hogy tétmeccsen mikor tér vissza a pályára. Az edző megítélése szerint türelemre van szükség, hogy Jack teljesen visszanyerje az erőnléti állapotát.

A MilanNews szerint a Milan vezetősége a következő hetekben találkozni fog Mino Raiolával, hogy Bonaventura új szerződéséről egyeztessenek.

Bonaventura legutóbb másfél évvel ezelőtt hosszabbított és a jelenlegi szerződése 2020 nyaráig szól, azaz kevesebb mint egy év van hátra. Ha addig nem születik megállapodás, akkor januártól más klubok szabadon tárgyalhatnak a játékossal az előszerződésről.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Lassan újra elkezdhetnék játszatni, visszaépíteni a csapatba. Szívesebben látnám a középpályán, mint Kessiét vagy Calhanoglut.

  2. Az időzítés elég furcsa. Volt két felkészülési meccse Bonaventurának, amiken jól mutatott, de én várnék még néhány hetet, amíg tétmeccsen is be nem mutatkozik. Októberben vagy novemberben kellene visszatérni a témára. Ráadásul, ha jól teljesít, a tárgyalási pozíciói is jobbak lehetnek.

    Ha viszont a következő napokban akarnak vele hosszabbítani, akkor egy 2022-ig szóló szerződést adnék neki, a fizetését (jelenleg 2 milliót keres) viszont nem emelném. Akárhol fog ugyanis szerepet kapni, konkurenciája bőven lesz.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet