Állítólag Paolo Maldini, a Milan technikai igazgatója nagyon kedveli Florian Neuhaus, a Borussia Mönchengladbach középpályásának játékát.

Szeptember 2-án zárul a nyári átigazolási időszak és a Milan eddig 5 játékost szerződtetett, nevezetesen Theo Hernándezt, Rade Krunicot, Rafael Leaót, Ismael Bennacert és Leo Duartét. A várakozások szerint még várható erősítés és legfőképpen Ángel Correára hajt a Milan. Ugyanakkor a klub vezetősége a jövő nyárra is gondol.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a Milan szemet vetett a Mönchengladbach játékosára, Neuhausra. A 22 éves középpályás lenyűgöző szezonon van túl és az előző idényben 34 meccsen 4 gólt illetve 10 gólpasszt jegyzett a csapatában.

A Gazzetta azt állítja, hogy Maldini nagyon kedveli az U21-es Európa-bajnoki ezüstérmes futballista játékát. Christian Nerlinger, a játékos ügynöke a napokban találkozott a Milan vezetőségével és a megbeszélésen szóba került Neuhaus esetleges átigazolása, de a klubváltás nem idén nyáron valósulna meg, hanem egy év múlva. Neuhaus kontraktusa 2021-ig szól a klubjával és állítólag a játékos erősen fontolgatja, hogy nem fog szerződést hosszabbítani.

A Mönchengladbach hosszabbítani kíván Neuhausszal, azonban a Milan és a Bayern München is szeretné 2020 nyarán megszerezni, amikor egy év marad hátra a jelenlegi szerződéséből. A Gazzetta hozzáteszi, hogy az átigazolási időszak végét követően, szeptemberben újabb találkozó lesz a felek között.

Neuhaust korábban Kakához és Lothar Matthaushoz is hasonlították.

5 hozzászólás a bejegyzéshez