Marco Giampaolo 23 játékost nevezett az utolsó felkészülési mérkőzésre.

A Milan szombat este 20:30-kor az olasz harmadosztályban szereplő Cesena otthonába látogat. Ez lesz a csapat utolsó felkészülési meccse az előszezonban a jövő heti Serie A rajtot megelőzően. Az összecsapást a Dino Manuzzi stadionban rendezik.

Az utazó keretben ott van Leo Duarte, Franck Kessié és André Silva is, míg Pepe Reina, Ismael Bennacer, Jack Bonaventura, Rade Krunic, Rafael Leao és Diego Laxalt kimaradt.

Theo Hernández és Mattia Caldara továbbra is sérülés miatt nem bevethető.

A MILAN KERETE A CESENA ELLEN:

KAPUSOK:

G. Donnarumma, A. Donnarumma, Soncin;

VÉDŐK:

Calabria, Conti, Duarte, Gabbia, Musacchio, Rodríguez, Romagnoli, Strinic;

KÖZÉPPÁLYÁSOK:

Biglia, Brescianini, Calhanoglu, Kessié, Mionic, Paquetá;

TÁMADÓK:

Borini, Castillejo, Maldini, Piatek, André Silva, Suso.

9 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Nem hinném, hogy Duarte vagy Kessie jobb erőnléti állapotban lenne, mint Bennacer vagy Leao (a később érkezők). Bonaventurát próbálgatni kellett volna, ha már egyszer úgy néz ki, hogy “elboldogul” a csatárok mögött, Kruniccsal meg nyilván kezdeni akarunk valamit; akkor pedig szerepet kellett volna hogy kapjon az utolsó nem tétmeccsen.

  Az pedig meg még furcsább, hogy a vélhetően kölcsönadásra kerülő (vagy a Primaverában maradó) Mionic, Brescianini meg Maldini ott virít a keretben. Utóbbi kapcsán az a véleményem, hogy bár nem ügyetlen a srác, láthatóan még sokat kell fejlődnie, még nem ez a szint. Remélem, nem azért viszi mindenhová és játszatja őt Giampaolo, mert a főnök gyereke…

  Úgy gondolom, egyelőre nem Brescianiniket meg Mionicokat kellene próbálgatni 8-10 percekre, hanem akik szerepet (vélhetően főszerepet) fognak kapni az idényben, azokat minél többet játszatni.

  Ez most rossz pont Giampaolónak.

  • Ellenkező a véleményem. Szerintem a Boss tudja hogy mit csinál. Lehet hogy az amúgy simán ugorható ellenfél ellen pont néhány olyan játékost akar kipróbálni akik még kérdésesek hogy alapból számít e rájuk. Nekem ez az érzésem hogy vannak bizonyos fix posztok amikben biztos a Mister, valakinek még küzdeni kell. Kvázi mint az NFL-ben, hogy utolsó meccs után dől el a végleges keret. Az utolsó edzőmeccsen nyilván nem az alap kezdőt játszatja a végleges taktikával. Bízzunk a mesterben! Forza Milan.

   • Vannak, akik másfél hónapja készülnek, és vannak, akik 1-2 hete jöttek, és alig edzettek. Nekik most már minden egyes meccspercre szükségük van. Nyilván Bennacer meg Leao jó eséllyel kezdeni fog a jövőben (hogy az Udinese ellen ott lesznek-e a kezdőben, nem biztos). Ennyi erővel G. Donnarummát, Romagnolit, Paquetát meg Piateket sem kellene elvinnie, mert ők négyen gyakorlatilag biztos kezdők. Mégis ott vannak.
    Laxalt kimaradása, na az tökéletesen érthető, Strinic most azért került be, mert RR (aki Hernandez cseréje lesz) nyilván nem fog 90 percet játszani.
    Szerintem ez sehogyan sem stimmel.

  • Mondom én, hogy valami nincs rendben.
   A felkészülési meccsek elejétől kezdve gyanús, mert nem értem kit miért játszat.
   Olyanok játszottak, edzettek, felkészültek, akikkel ha minden igaz nem is számolunk.

   Samu? Ne már. Ez lesz a 6.-ik meccse kezdőként a nyáron! Miért is? Mert annyira bevált? Nem vált be!
   És állítólag nem is akarjuk megtartani, akkor meg mi a fittyfenéért pazarolunk rá minden felkészülési meccsen legalább egy félidőt?

   Bigliát egyszer már ha jól emlékszem, mintha eladtuk volna… De ez meghiúsult, mert még mindig itt van.
   Én örülök, ha marad, de ha mindezek után mégis eladjuk, akkor az ő felkészülésének is majd egy másik csapat látja hasznát.

   Leao, nagyon jól teljesített és szeretném újra látni, erre fel még csak a keretbe sincs nevezve.

   A.Silva, akit gőzerőkkel el akarunk adni?

   És még sorolhatnánk.

   Szólt már valaki Zsampólónak, hogy 1 hét múlva már tétmeccset játszunk és jó lenne 3 pontot begyűjteni?