Marco Giampaolo, a Milan vezetőedzője 22 játékost nevezett a Manchester United ellen.

A piros-feketék magyar idő szerint szombaton este a Premier League-ben szereplő Manchester United ellen lépnek pályára az International Champions Cup elnevezésű felkészülési torna utolsó mérkőzésén. A találkozót 18:36-kor rendezik a Millennium stadionban, Cardiffban.

Giampaolo 22 játékost jelölt az utazó keretébe. Sérülés miatt nem áll rendelkezésre Theo Hernández, Franck Kessié pedig még nem csatlakozott a csapathoz. A Milan új szerzeménye, Rafael Leao a csapattal tart Cardiffba, de még nem fog pályára lépni.

Lucas Paquetá és Diego Laxalt csak nemrég állt edzésbe, így nem szerepelnek a keretben.

A MILAN KERETE A MANCHESTER UNITED ELLEN:

KAPUSOK: G. Donnarumma, A. Donnarumma, Pepe Reina;

VÉDŐK: Calabria, Conti, Gabbia, Musacchio, Rodríguez, Romagnoli, Strinić;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Biglia, Bonaventura, Brescianini, Çalhanoglu, Krunić, Mionic;

TÁMADÓK: André Silva, Borini, Castillejo, Maldini, Suso, Piątek;

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Nézegetve az utazó keretet és a MilanNews szerinti kezdőnket (meg úgy általában a híreket) egyáltalán nem vagyok elragadtatva. Calabria véleményem szerint borzasztóan gyengén szerepelt a Benfica ellen, így már emiatt (is) Continak adnék lehetőséget. Próbálnánk beépíteni – nyilván, mert ezért vettük – Krunicot, aki megint nem kezd, és bár egyelőre nem egyértelmű, hogy hol fog játszani, eléggé furcsa, hogy megint Bigliát és a középszerű polihisztor Borinit erőlteti Giampaolo. Természetesen lehetőséget fog kapni a bosnyák, de azért jelzés értéke van annak, ha valaki egy MU ellen a kezdőben kap helyet, és annak is, ha megint a padon. Theo Hernandez kiesett, ez ellen nincs mit tenni. Viszont Gabbia meglepő módon jól teljesített eddig. Most érkezett Duarte, aki vélhetően Caldara helyettese(?) lesz, de azt gondolom, egyáltalán nem lenne hátrány, ha Musacchio próbálgatása helyett több információ derülne ki Gabbiáról. Őszintén szólva azt még egy ilyen meccsen is fontosabbnak tartanám, hogy a fiatal srácról adatokat szerezzünk, teszteljük, mint azt, hogy megnézzük, amit már rengetegszer láttunk, hogy Musacchio tud-e Romagnoli mellett játszani.

    Meglepve tapasztalom, hogy Bennacer nincs az utazó keretben. Most vele mi is a helyzet? Mert legalább másfél hete teljesítette az orvosi vizsgálatokat, azaz Milánóban volt, és az itteni ÁTIGAZOLÁSOK c. cikkben már szerepel a neve a fix érkezők között, ehhez képest sehol nem látom, hogy le is igazoltuk…

    Néhány hét, és indul a bajnokság, és ahhoz képest, hogy azért igazolgattunk, az újakról nincs túl sok adatunk vagy azért, mert még nem edzett a csapattal, vagy azért, mert sérült. Aki viszont itt van (elsősorban Krunic), az meg nem játszik (eleget). Egyelőre nem vagyok túl elégedett, bár a Benfica elleni produkció a helyzetek kihagyásán kívül pozitív volt.

    • Átment az orvosin és aláírta a szerződését, de a hivatalos bejelentés vélhetően bürokratikus okok miatt még történt meg. Bennacer jelenleg szabadságon van és nyaral (ahogy Kessié is), mivel ott volt az Afrika kupán. A tervek szerint Bennacer egy héten belül áll edzésbe Milanellóban.