Úgy tűnik, hogy a felek csütörtökön megállapodtak a személyes feltételekről.

Ángel Correa esetleges érkezése már hetek óta téma a Milannál. A késlekedés oka legfőképpen az, hogy a Milan nem hajlandó megadni az Atlético által kért kissé eltúlzottnak vélt árat. Jelenleg körülbelül 10 millió euró a különbség a Rossoneri ajánlata és a spanyolok igénye között. A Milan részéről nincs sietség, mert a vezetők pontosan tudják, hogy Correa nem része Diego Simeone terveinek és az átigazolási időszak végéhez közeledve a madridi klubnak csökkentenie kell a követelésein, ha értékesíteni akarja a 24 éves játékost.

Augustin Jiménez, Correa ügynöke csütörtökön délután a Casa Milanban járt és találkozott Frederic Massarával illetve Zvonimir Bobannal.A Sky Sport és a La Gazzetta dello Sport szerint a találkozó eredményeképpen a Milan megállapodott a játékos ügynökével a személyes feltételekről. Az argentin támadó nem hajlandó más ajánlatokat fontolóra venni és csak a Milant akarja. Correa nemrég visszautasította a Monaco komoly ajánlatát is.

Di Marzio információi szerint az Atlético Madrid 50 millió eurót kér, míg a Milan 40 millió eurót hajlandó kifizetni.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Meglepő, hogy sokan látnak benne valamit. Szerintem a 10-es mezen kívül semmi feltűnő nincs a játékában. Cselei azért vannak, de se kulcspassz, se gól/gólpassz. Nem igazán értem miért fizetnénk érte. 20-t sem adnék egy bukott játékosért!

 2. Én nem írnál le,szerintem nem rossz játékos.Láttam egy pár Atlético meccset,szerintem igenis tud hasznos lenni számunkra.

 3. Szerintem jó játékos ő csak amennyit kérnek érte ötvenmillió euro az nagyon sok, annyit azért nem ér. Jók az irányváltásai, kulcspasszokat adhat, ez hiányzik a mai Milanból, de 30 35 milliónál többet Remélem nem adnak érte.

 4. Előbb el kell passzolni Susot v. Silvát. Nagy kérdés h. jobb-e bármelyiknél. Egy biztos h. több poszton használható. Talán jobban illik a mester elképzeléseihez. Akármi is lesz nagy rizikót nem látok benne, de a fényes jövőt sem.

 5. Dobáljuk a 40 milliókat minden évben a nagy semmire,senkikre.Igazán tehetséges vagy jó játékosokat meg sem próbálunk megszerezni. Pl: Moise Kean,Dybala.Itt tényleg nagyon vigyáznak,hogy nehogy véletlenül elinduljunk felfelé.

 6. 3 gól 2 gólpassz egy teljes szezonban az már elegendő okot ad rá, hogy NE fizessek érte 40-10-7 milliót!
  Nem vagyok ellene, de ha 35-40 milliónál többet fizetünk érte, akkor tényleg hülyék vagyunk.
  Nagyon is beválhat nálunk, de ez a srác 40 milliónál a büdös életben nem fog többet érni.

  A Tottenham hajlandó kifizetni érte ezt az összeget, hát akkor engedjük el!
  57 millióért én olyan csatárt akarok látni, aki legalább 10-15 gólt és/vagy gólpasszt tud produkálni szezononként, nem pedig egész karrierjében.

  Az Atletico nagyon jól tudja mennyit ér, de most nagyon kell nekik a pénz. Játszanak velünk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet