Theo Hernández célja, hogy egy napon megnyerje a Bajnokok Ligáját a Milannal és elmondása szerint minden tőle telhetőt belead, hogy sikereket érjen el a csapattal.

A 21 éves balhátvéd érkezését a hétvégén jelentette be a Milan. Hernández 2024 nyaráig szóló szerződést írt alá és a hírek szerint a klub 20 millió eurót fizetett a játékjogáért a Real Madridnak. Érdekesség, hogy ő az egyetlen BL-győztes játékos a jelenlegi keretben.

Theo Hernández első interjúja a Rossoneri játékosaként a Milan TV-nek.

AZ ELSŐ ÉRZÉSEKRŐL

“Nagyon izgatott vagyok, hogy megkezdhetem ezt az új kalandot a Milannál. Ez egy nagyszerű klub és remélem, hogy történelmet fogok írni a Rossonerivel.”

A MILANRÓL

“Azért választottam a Milant, mert egy nagyszerű klub. Fontos és érdekes időszak lesz a fejlődésem szempontjából. Két kiváló szezonnal a hátam mögött érkezem. Ide akartam jönni és szeretném a legjobb formámat nyújtani, hogy segítsek a csapatnak.”

“Azért is vagyok itt, hogy segítsek visszatérni a Milannak a Bajnokok Ligájába, ahova tartozunk. Minden játékos meg akarja nyerni a BL-t. Azért jöttem ide, hogy elérjük a csúcsot és Bajnokok Ligáját nyerjünk.”

PAOLO MALDINIRŐL

“Nagyszerű volt a találkozó Maldinivel. Beszéltünk a helyzetemről és értékeltük annak a lehetőségét, hogy csatlakozzak a Milanhoz. Nagyon elégedett vagyok a megbeszéléssel.”

AZ ERŐSSÉGEIRŐL

“Gyors és erős vagyok. Azt mondhatni, hogy kemény játékos vagyok.”

AZ ÚJ CSAPATTÁRSAIRÓL

“Már ismerem Samu Castillejót és Pepe Reinát. Azt mondták, hogy ez egy nagyszerű klub és segíteni fognak abban, hogy jobb játékossá váljak.”

A SAN SIRÓRÓL

“Még nem képzeltem el, de biztos vagyok benne, hogy csodálatos lesz. Nagyon várom, hogy pályára lépjek a Milan mezében.”

ÜZENET A SZURKOLÓKNAK

“Azt szeretném elmondani, hogy azért vagyok itt, hogy történelmet írjak és a legjobbamat nyújtsam. Örülök, hogy itt lehetek. Forza Milan!”

Theo Hernández a Milan történetének 15. francia nemzetiségű játékosa.

5 hozzászólás a bejegyzéshez