Úgy tűnik, hogy Lucas Torreira elvágyódik Angliából és visszatérne Olaszországba.

Rade Krunic mellett további erősítések várhatóak a középpályára ezen a nyáron. A klub úgy véli, hogy ez az a poszt, amely a leginkább erősítésre szorul. A legfőbb kiszemelt az Arsenal középpályása, Torreira, aki jól illene Marco Giampaolo elképzeléseibe.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója szerint Torreira az elsődleges célpontja a Milannak és a klub az első ajánlatát készül megtenni az Arsenalnak. A játékos örömmel visszatérne Olaszországba, hogy újra Giampaolóval dolgozzon. Paolo Maldini, Zvonimir Boban és Frederic Massara jelenleg azon dolgozik, hogy a játékos ügynökén keresztül egy hivatalos ajánlatot nyújtsanak be a londoni együttesnek, amely semmiféle kedvezményt nem hajlandó adni. Az ügynök zöld utat adott a milánói klubnak.

A La Gazzetta dello Sport megerősítette, hogy a Milan készen áll ajánlatot tenni az uruguayi válogatott középpályásért. A lap szerint a játékos már eldöntötte, hogy szeretné elhagyni Angliát és visszatérne Olaszországba. Ugyanakkor kérdéses, hogy az Arsenal hajlandó-e megválni Torreirától, akinek kiválóan sikerült az első szezonja.

A 23 éves középpályásért tavaly 30 millió eurót fizettek az Ágyúsok a Sampdoriának.

3 hozzászólás a bejegyzéshez