A legfrissebb hírek szerint a Valencia bejelentkezett a Milan spanyol támadójáért.

Samu Castillejo egy évvel ezelőtt érkezett a Villarrealtól és a Milan 25 millió eurót fizetett érte, míg az üzlet részeként Carlos Bacca 7 millióért csatlakozott a spanyol alakulathoz. A 24 éves spanyol támadó többnyire kiegészítőember volt a csapatban, ugyanis Gennaro Gattuso inkább Susót preferálta a támadósor jobb oldalán. Castillejo összesen 1654 játékpercet töltött a pályán és 4 gólt illetve 4 gólpasszt jegyzett.

A MilanNews értesülése szerint a Valencia érdeklődést mutatott Castillejo iránt, aki alapvetően maradni szeretne. A spanyol támadó jól érzi magát Milánóban, de hajlandó visszatérni Spanyolországba, amennyiben a két együttes megállapodik egymással.

Paolo Maldiniék megfelelő ajánlat esetén nem gördítenek akadályt a klubváltása elé.

Nico Schira, a Calciomercato újságírója szerint a piros-feketék 18 millió eurót kérnek Castillejóért, akinek Marco Giampaolo érkezésével megpecsételődni látszik a sorsa, hiszen az olasz szakember vélhetően a 4-3-1-2-es formációt fogja alkalmazni.

9 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Castillejo összességében 25 millióba került, de a Milan 18 millió eurót fizetett csak érte, mert beszámították 7 millió euro értékben Baccát. Bacca 7 milliós ára tehát nem növeli, hanem csökkenti a 25 millió eurót.

   Az az összeg, amit a Milan kér Castillejóért, azt jelentené, hogy amennyiben ezt megkapja, a Milan nagyjából a pénzénél van – legalábbis a spanyol tekintetében, mert Bacca már elúszott.

   • Ez az arazas azert kicsit santit mert Bacca kivasarlasi ara az opciora amivel nem Eltek ugy emlekszem 15m euro volt. Szoval a 7m-ert veszi at mart ott nem stimmelt. Szoval a 25m az inkabb 33m 🙂

    18m ha eladjak akkor engem nem gyztek meg Maldiniek, hogy jok ebben a pozicioban.
    “4 eves. Amikor jatszott jol jatszott. Gyors, veszelyes felvallalja az 1-1et. Nem volt szerencseje, hogy egy olyan edzo alatt jot ide aki komoly vonzalmat erzett Suso meg Calhanoglu irant.

    “017ben meg az uj Robbenkent emlegette a lapok es a Real akarta leigazolni…

    Szoval felvetodik a kerdes, hogy teljesen gyenge lett vagy esetleg a Milan hasznalja rosszul???

 1. Nem rossz játékos, de vannak hiányosságai neki is.

  Amit sok játékosunknál nem tudok elfogadni az a temperamentuma. Teljesen felesleges szabálytalanságok, pofázás a bírónak, tiszteletlen viselkedés stb stb stb. Rengeteg ilyet láthattunk a szezonban.
  Castilejo, Paqueta, Bakayoko, Kessie stb stb stb… de még a csapatkapitányunk Romagnoli is.
  Ezekről kellene leszokniuk, mert rengeteg lapot gyűjtöttünk befeleslegesen.

  • A felsoroltakból Romagnolit emelném ki. Neki nagyon meg kellene tanulnia vitatkozni, mert ebben teljes csőd. Lehet és kell is reklamálni, de finoman, visszafogottan (de persze határozottan), nem pedig cinikusan vagy hőzöngve, ahogyan sokszor Romagnoli teszi. Ráadásul ő a kapitány, úgyhogy remélhetőleg Maldini majd elbeszélget vele ebben a témában. Persze a nagyobb gond az, hogy Romagnoli mögött gyakorlatilag nincs semmi, ami számára tekintélyt kölcsönözne. Ha anno Maldini odament a bíróhoz reklamálni a 4 BL-címével, akkor még egy Collinát is befolyásolni tudott – legalábbis úgy, hogy a későbbi döntéseiben ott motoszkált a fejében, hogy mit mondott neki Maldini. Ha viszont Romagnoli megy oda dumálni, benne van, hogy minden további nélkül odavágnak neki egy lapot – pláne, ha olyan hülyén reklamál, mint szokott -, mert ő csak egy huszonvalahány éves srác trófeák nélkül. Persze ez ellen nincs mit tenni egyelőre.

   • Így van. De mondjuk a tiszteletet azzal is ki tudja vívni, ha csak tisztelettel reklamál a bírónak és mondjuk nem engedi reklamálni hevesen a társait se. Ez is a feladatkörébe tartozik.
    Neki ezt nagyon meg kell tanulnia. Maldini-nak már a természete is teljesen más volt. Nem emlékszem rá, hogy neki ment volna valaha is a bírónak, vagy ordibált volna, vagy tiszteletlen lett volna.
    Meg kell tanulnia. Az nem elég, hogy ott a karszalag. Fel kell nőlnie a felelősséghez.