Maurizio Sarri, a Juventus edzője szemet vetett a Milan második számú kapusára.

A Calciomercato.com szerint Reina ismét Sarrival dolgozhat együtt, ugyanis Mattia Perin távozása esetén a 36 éves kapust szeretné megszerezni. Perin elégedetlen a helyzetével a Juvénál, így az elkövetkező hetekben elhagyhatja a klubot és ebben az esetben Sarri úgy véli, hogy Reina ideális helyettese lenne Wojciech Szczesnynek.

Reina tavaly nyáron ingyen csatlakozott a Milanhoz a Napolitól és a szezonban Gianluigi Donnarumma mögött 12 mérkőzésen kapott lehetőséget. A spanyol világ- és Európa-bajnok kapus több alkalommal is hangoztatta, hogy jól érzi magát a Milanban és szeretné kitölteni a szerződését, amelyből még két év van hátra.

A Juve élére múlt héten kinevezett Maurizio Sarri jól ismeri a spanyol labdarúgót, a Napolinal közösen eltöltött három évük alatt Reina alapember volt, összesen három bajnokit hagyott ki, miközben 139 tétmeccsen lépett pályára.

A Juventusnál, akárcsak jelenleg Milánóban, cserekapusként számolnának Reinával.

9 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Nemtudom, mindenki irja Plizzari igy meg ugy, közben még egy első osztályu meccse nem volt a srácnak. És a serie-c-ben is hagy kivetni magavalot a teljesítménye. Kicsit tul van hypeolva a semmire szokás szerint mert milan nevelés. Közben jelenleg sehol nincs Gigiohoz vagy Reinához képest