A legfrissebb beszámolók szerint a Milan vezetősége a Real Madrid védőjével erősítené meg a védelem bal oldalát.

Paolo Maldini, a Milan technikai igazgatója vasárnap Ibizán találkozott a Real Madrid balhátvédjével, Theo Hernándezzel. A MilanNews értesülése szerint a madridi alakulat engedélyt adott Maldininek, hogy tárgyaljon a 21 éves védővel, akinek felvázolta a klub projektjét. A portál úgy tudja, hogy Hernández pozitív jeleket adott és nyitott arra, hogy csatlakozzon a Milanhoz.

A klub vezetősége egy kölcsön+opciós ajánlaton dolgozik. Ez a vásárlási opció bizonyos feltételek teljesülése esetén kötelező érvényű lenne. Ha a felek egyezségre jutnak és a francia balhátvéd érkezik, akkor négy balhátvéd lesz a Milan játékoskeretében.

Hernández a kezdőcsapatba érkezne, így könnyen megpecsételődhet Ricardo Rodriguez sorsa, aki az elmúlt két évben stabil kezdő volt a Rossoneriben. Jelenleg nem ismert, hogy Marco Giampaolo milyen szerepet szán Diego Laxaltnak, aki mindenképpen maradni szeretne. Továbbá ott van Ivan Strinic is, aki a tavaly nyári érkezése óta tétmérkőzésen egy percet sem játszott – ebben jelentősen közrejátszott a szívproblémája, amelynek következtében hónapokig nem edzhetett.

Theo Hernández az előző idényt kölcsönben a Real Sociedadban töltötte, amelynek színeiben 24 meccsen 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett a spanyol bajnokságban.

11 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Emberek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ez a gyerek egy balhátvéd !!!!!!!!! Nem balszélső !!!!!! Egy védő legyen védő,ne csatár. Nálam biztos nem játszana egy olyan védő, aki meccsenként huszonötször az ellenfél tizenhatosán őgyeleg !

    • Vannak olyan jól működő rendszerek, amiben a két szélső védő gólpasszkirály lesz, annyit van fent. Topcsapatokról beszélek. Fentebb is védekeznek, egész meccsen sprintben közlekednek. Feltételez ez a szisztéma egy nagyon stabil belső védő párost és masszív csapatvédekezést. Ez egy trend most. Roberto Carlos, Lichsteiner, Dani Alves, Marcelo top formájukban, Trent Alexander Arnold aktuálisan mesteri szinten művelték, művelik.