Kedden a Casa Milanban tárgyaltak a tehetséges török védő ügynökei.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja szerint a Milan vezetősége erőteljesen érdeklődik a Stuttgart török védője, Ozan Kabak iránt. A klub azt fontolgatja, hogy kifizeti a 15 millió eurós kivásárlási záradékát. A játékos ügynöke tegnap a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban volt és találkozott a vezetőséggel.

A 19 éves török középhátvéd eddigi karrierje villámléptekkel halad, ugyanis tavaly nyáron került fel a Galatasaray akadémiájáról az első csapathoz és lenyűgözően teljesített, majd fél évvel később a Stuttgart 11 millió euróért megvásárolta. A játékost az egyik legnagyobb török tehetségnek tartják és Németországban is hamar alapember lett a csapatában.

Kabak a Stuttgart színeiben 15 meccsen 3 alkalommal volt eredményes a Bundesligában.

Di Marzio megjegyzi, hogy Paolo Maldiniék már ajánlatot tettek a játékosért, aki iránt számos európai top klub érdeklődik.

A Milan a legesélyesebb Kabak megszerzésére – írja a német Sky. A Bayern München, a Monaco és a Porto is érdeklődik iránta. A Milan előrehaladott tárgyalásokat folytat a 19 éves török védő leigazolásáért. Kabak a legjobb U20-as játékosok között a 24. helyen szerepelt a L’Equipe listáján.

LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

3 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Egy kis tartási segédlet a török sráchoz:

    “Kabakosok / Tökfélék
    Ebbe a családba tartozik az uborka, spárgatök, patisszon, sütőtök, cukkini, sárgadinnye és görögdinnye. Ezek a növények meleg és tápanyagigényesek, szeretik a szervestrágyát és egyes fajok (uborka, sütőtök) támrendszerre felfuttatva érzik jól magukat.”

    • Szóval jobban szeret nyáron játszani, Izlandra ne vigyük EL-csoportmeccsre (ha lesz egyáltalán), szeret enni (az olasz konyha biztos az ínyére való lesz), és futtassuk fel, majd adjuk el jó pénzért… 🙂

      Hm…. feltörekvő török játékos Németországból. Hol láttam már ilyet ??? 😉