Andrej Kramaric ügynöke szerint a Milan is az érdeklődő klubok között van.

Az utóbbi hetekben szóba hozták a Milannal a német élvonalban szereplő Hoffenheim gólvágóját, Kramaricot, aki az aktuális szezonban 37 tétmeccsen 22 gólig és 5 gólpasszig jutott, ebből 5 gólt a Bajnokok Ligájában szerzett.

A német Sky Sport értesülései szerint a Milan már tárgyalt Kramaric ügynökével és a felek között létrejött egy megállapodás a személyes feltételekről. Ezek szerint a piros-feketéknek már csak a Hoffenheimmel kell egyezségre jutniuk a vételárról. Zvonimir Boban, a Milan igazgatója hamarosan találkozni fog a német klub képviselőivel és benyújtja az ajánlatot a 28 éves horvát válogatott csatárért.

Kramaric ügynöke néhány nappal ezelőtt a MilanNews megkeresésére elmondta, hogy a Rossoneri is az érdeklődők között van és Boban szerepe fontos lehet.

“A Milan kedveli Andrej játékát, de fél Európa érdeklődik iránta, mivel a legtermékenyebb csatárok között van Európában. Németországban ő az egyik olyan játékos, aki a legtöbb gólt szerezte az elmúlt két szezonban még akkor is, ha nem a Bayernben vagy a Dortmundban játszik. Nyilvánvalóan érdeklődnek iránta azok a csapatok, amelyek csatárt keresnek.” – mondta Vincenzo Cavaliere.

“Boban? Természetesen az ő jelenléte előnyt jelenthet. Tény, hogy Boban jól ismeri őt és figyelemmel követi a horvát válogatottat, amelynek Kramaric állandó tagja. A góljai döntő fontosságúak voltak és a találatainak köszönhetően Horvátország kijutott a vb-re. Tavaly a Hoffenheimet közvetlenül a Bajnokok Ligájába lőtte a Borussia elleni duplájával az utolsó mérkőzésen. Sok gólt szerzett és fontos gólpasszokat adott.”

“Az értéke? Nehéz megmondani, körülbelül 30-40 millió euró körül lehet. Ez mindig a klub igényétől és az ajánlatoktól függ. Andrej boldog a Hoffenheimben és nagyon jól érzi magát. Egy fontos projekt van kialakulóban, így nem siet a távozással, de egyértelmű, hogy egy fontos ajánlat érkezése esetén értékelné a jövőjét.”

“Milyen szerepe lehetne Giampaolo 4-3-1-2-es játékrendszerében? Kramaric nem középcsatár, inkább egy második számú csatár. Giampaolo formációjában csatárként vagy támadó-középpályásként játszhatna.” – tette hozzá.

LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

2 hozzászólás a bejegyzéshez