A Milan a hivatalos honlapján jelentette be Zvonimir Boban visszatérését.

A klub pénteken délután a hivatalos honlapján jelentette be a horvát szakember kinevezését. Boban korábban játékosként 1991 és 2001 között állt a Milan alkalmazásában, amelynek színeiben 251 tétmérkőzésen lépett pályára. Emellett számos trófeát hódított el a piros-feketékkel: 10 év alatt összesen 9 serleget nyert.

“Az AC Milan örömmel jelenti be Zvonimir Boban kinevezését. Boban igazgatóként a klub sportrészlegének koordinálásáért és felügyeléséért felel és szorosan együttműködik a klub vezérigazgatójával, Ivan Gazidisszal illetve az új technikai igazgatóval, Paolo Maldinivel”

“Ma Boban visszatért és központi szerepet tölt be az Elliott által tavaly nyáron elindított növekedési és fejlődési projektben, amelynek egyedülálló célja, hogy a Milan visszatérjen a világ labdarúgásának elitjébe.” – olvasható a Milan hivatalos közleménye.

Boban 2016 májusában a FIFA főtitkárhelyettese lett és három év után a Milan hívására távozik a szövetségtől.

Ivan Gazidis, a Milan vezérigazgatója üdvözölte Bobant a vezetőségben.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy üdvözölhetem Bobant a hazatérése alkalmából. Biztos vagyok benne, hogy Zvone a hátterének, a tapasztalatának és a készségeinek köszönhetően jelentősen hozzájárul majd a klub növekedéséhez és felbecsülhetetlen támogatást fog nyújtani a szervezetekkel való kapcsolattartásban. Paolo Maldini és Boban személyében vitathatatlan képességgel és szakértelemmel rendelkező két egyén áll mellettem, akik képesek a nézetünket közvetíteni és segíteni egy versenyképesebb, sikeresebb Milant építeni.”

A LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Nagyon sok kritikával illette a klubot az elmúlt években. Bizakodásra ad okot, hogy feladta a stabil pozícióját a FIFA-nál, hogy visszatérhessen. Ez szép tőle, vélhetően helyén van a szíve. 😀 Remélem jó dolgokat fognak véghez vinni Maldinivel. Ők ketten lehetnek a garanciák, különösen Maldini.