Paolo Maldini veszi át Leonardo szerepét a vezetőségben és a jövőben technikai igazgatóként dolgozik a klubnál – erősítette meg a Milan a hivatalos honlapján.

Immáron hivatalos, amit eddig szinte biztosra lehetett tudni: a klub egyik legnagyobb legendája marad a Milanban. Maldini tavaly nyáron – Leonardo hívására – tért vissza a klubhoz és a brazil igazgató néhány héttel ezelőtti távozásával az olasz szakember jövője is bizonytalanná vált. Maldini végül úgy döntött, hogy elfogadja az ajánlatot és marad.

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Maldini lett a klub új technikai igazgatója. Ezt a pozíciót az elmúlt 1 évben Leonardo töltötte be. Az 50 éves legenda eddig a milánóiak stratégiai és fejlesztési igazgatója volt, ám most ennél sokkal komolyabb és nagyobb hatáskörrel rendelkező munkát kapott.

A közlemény szerint Maldini első és legfontosabb feladata a sportrészleg kezelése és tervezése lesz, beleértve az átigazolási piac lebonyolítását.

Ivan Gazidis szavai: “Paolo megtestesíti a minőséget és azokat az értékeket, amelyek a klubunk építőkövei. Boldog vagyok, hogy a sportrészleg vezetőjeként dolgozik. Képesek leszünk vele egy modern klubot építeni. Ez egy olyan utazás lesz, amely során együtt fogunk törekedni a cél elérésére és a projekt megvalósítására, amely nagy energiát és elkötelezettséget igényel. Paolo szerves része a Milannak és ismeri az utat a sikerhez. Ő egy fontos pont mindenki számára.”

Maldini a munka során szorosan együttműködik a klubhoz visszatérő Zvonimir Bobannal.

LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem is tudom.
    647 meccs, 29 gól, 11 gólpassz…. Meg hát 50 éves!!!

    Különben csak azoknak, akik egyfolytában ezeket a mutatókat nézik, mikor új játékost igazolnánk.
    Maldini szökőévente adott 1 gólpasszt. Egy hátvédnek nem feltétlenül ez a dolga….

  2. Örülök a maradásának, mert szerintem ő nem adná olyanhoz a nevét, amivel nem ért egyet. Így vélhetően nem fogják kiárusítani a csapatot és a legjobbakat eladni.

    Sok sikert neki!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet