A beszámolók szerint a Milan lépéseket tett Kostas Manolas szerződtetése felé.

A Milan vezetősége a nyári átigazolási időszakban mindenképpen szeretné megerősíteni a védelmet, hiszen Cristian Zapata távozásával mindössze három középhátvéd áll rendelkezésre, nevezetesen Alessio Romagnoli, Mateo Musacchio és Mattia Caldara, ráadásul utóbbi térdsérülés miatt még hónapokig nem játszhat.

Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolási guruja szerint a Milan érdeklődik Manolas iránt és megtette az első lépéseket. Állítólag Paolo Maldini már felvette a kapcsolatot Mino Raiolával, a játékos ügynökével és a Roma vezetőségével is.

A 28 éves görög válogatott védő szerződésében szerepel egy 36 millió eurós kivásárlási záradék és a Roma egyértelművé tette, hogy ennél alacsonyabb összegért nem hajlandó megválni tőle. Di Marzio szerint Manolast a Juventus is szeretné soraiban tudni.

Manolas alternatívája Dejan Lovren, aki várhatóan a nyáron távozik a Liverpool együttesétől. A MilanNews tájékoztatása szerint a horvát válogatott védő képviselői pénteken reggel a Casa Milanban jártak.

LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

6 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Azért az kemény lenne, ha – miután Zapatának nem voltunk hajlandóak meghosszabítani a szerződését – leigazolnánk ezt a tapírt 36 millióért. Bár fiatalabb, de amúgy nem biztos, hogy játéktudásban sokkal Zapata fölött van.

 2. Manolas nem rossz de valóban erdekes hogy Zapatát elengedjük és 40 misiért kh-t veszünk…érdekes stratégia..

  De a Jrunic igazolás is….bakayokot elengedjük meg kessiet is aruljuk…helyettük hozzuk a bosnyák srácot…nem tudom…

  No meg ez a Praet,Vertout….nevek….furcsa na…

 3. Sose csíptem.
  Belső védőink Musacchio – Romagoli – Caldara.
  Jó isten se tudja Caldara mikor lesz bevethető, illetve be fog-e válni. Egy teljes szezon elment, hogy ki se tudtuk próbálni.
  2,5 belső védő nagyon kevés. Ide még hozni kell 2 védőt.
  Remélem Manolas-t nem sikerül leigazolnunk. Inkább igazoljunk valakit padra és hozzunk fel egy fiatalt.