2022. szeptember 29., csütörtök

“Bízunk az edzőben és a sportvezetőkben” – Scaroni

-

Paolo Scaroni, a Milan elnöke három fordulóval a bajnokság vége előtt optimistán nyilatkozott és elmondása szerint maximálisan bíznak Gennaro Gattusóban.

Közeledik a szezon vége és a Milan jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán. A piros-feketéknek 3 pont a hátránya a negyedik Atalantával és 4 pont a harmadik Interrel szemben. A csapat a következő fordulóban a Fiorentina otthonába látogat, majd az utolsó két játéknapon a Frosinone és a Spal lesz az ellenfél.

Az utóbbi időben nem csupán Gattuso, hanem Leonardo jövője is kérdésessé vált. A Gazzetta dello Sport szerint elképzelhető, hogy a brazil szakembert elküldik a nyáron.

“Hétfőn este a San Siróban pozitív jeleket láttam a csapattól, amely szenvedett, küzdött és meccsben maradt a nehézségek ellenére. Mindent leszámítva három pontra vagyunk a Bajnokok Ligája-helytől. Magabiztos vagyok a szezon utolsó fordulóit illetően, de nem lesz könnyű kihívás. Tudom, hogy az egész klub keményen dolgozik annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb pozícióban végezzünk. Az edző és a sportvezetők is a legnagyobb bizalmunkat élvezik.” – nyilatkozta Scaroni az ANSA mikrofonjainak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS