A Milan a nyáron meghallgatja a beérkező ajánlatokat Ivan Strinic játékjogáért.

Strinic tavaly nyáron ingyen érkezett a Sampdoria együttesétől és az átigazolását még Massimiliano Mirabelli rendezte a kínai-éra utolsó időszakában. A 31 éves balhátvéd tagja volt a 2018-ban világbajnoki-ezüstérmet szerző horvát válogatottnak.

Augusztusban kiderült, hogy Strinicnek szívproblémái vannak, ezért ideiglenesen felfüggesztették a versenyszerű sporttevékenység végzése alól. A horvát balhátvéd hónapokig nem edzett, aztán engedélyt kapott a visszatérésre, azonban tétmérkőzésen azóta sem játszott egyetlen percet sem.

A MilanNews információi szerint a klub vezetősége a szezon végén fontolóra veszi az ajánlatokat, így Strinic jövője kérdésessé vált és a nyáron elhagyhatja a piros-feketéket.

Strinic júliusban fogja betölteni a 32. életévét és két év van hátra a szerződéséből. A transfermarkt mintegy 4 millió euróra taksálja a védő értékét, aki évi 2 millió eurót keres.

6 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Különösebben már nyáron se értettem a leigazolását, de aztán szerencsétlen játékosra is rájárt a rúd, magyar szemmel nézve közel 650 millió forintnyi euro eltapsolva a nagybetűs semmire. Lesz mit “takarítani” nyáron a kiadási oldalt tekintve, néhány lejáró szerződés ugyan megkönnyíti a dolgot, de azokon túl sem ártana körülnézni.