A Milan eltökélt szándéka, hogy a nyáron egy minőségi támadót igazoljon.

A Calciomercato szerint a Milan vezetőségének legutóbbi találkozóján újra szóba került Yannick Ferreira Carrasco neve, mint lehetséges nyári érkező, azonban nem ő az elsődleges célpont. A belga szélső iránt már januárban is érdeklődött a Milan, miután a játékos kifejezte szándékát, hogy szeretne visszatérni Európába. Végül a Dalian Yifang megvétózta a távozását és Carrasco maradt Kínában.

Ugyanakkor a Milan több lehetőséget is feltérképez, mielőtt megpróbálná szerződtetni Carrascót. Állítólag Leonardo más játékosokat is figyel, többek között Richarlisontól kezdve egészen Gerard Deulofeuig, nem megfeledkezve Allan Saint-Maximinről.

A portál szerint Leonardo nagy dobása a nyáron egy minőségi szélső támadó igazolása lesz.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kezdhetnénk rögtön 2 minőségi szélső támadó leigazolásával…Suso és Calha is rendkívül ingadozó teljesítményre képes és bár a jelenlegi csapatunknak nagy értékei, egy komolyabb célokért (pl. BL-ben helytállás, bajnoki címért küzdés) küzdő alakulat megfelelő csereemberei lehetnének csak.

  2. Richarlison a legnagyobb név a felsorolásban, de kétlem, hogy őt olcsón el lehetne hozni. Én kedveltem Deulofeut, jó kis spíler. Őt akkor kellett volna végleg megszerezni, most már neki is túl magas az ára. Ha lesz BL és lesz pénz, akkor akár két szélső is jöhetne, kellene az erősítés bőven. Még akár úgy is, ha cserébe beáldozzuk a Suso-Calha párosból valamelyiket.

    Remélhetőleg a szélső kiválasztásánál is olyan jó döntést fognak hozni a vezetők, mint Piatek vagy éppen Paquetá leigazolásakor.

  3. Klasszis szélső kell a minőségi előrelépéshez, ilyen majd jó lesz meg van benne potenciál emberekkel semmivel nem leszünk előrébb.
    Inkább vegyünk csak egy játékost drágán, de az legyen klasszis mint több középszert.

  4. Dapay, Allan Saint-Maximinről,Mindkettő jöhetne.Dulifuli nem váltja meg a világot azt már láttuk.Carassco ügyes volt mindig is de túl korán eladta magát kb mint Hulk,Oscar.

  5. Ha sikerül a BL indulás, akkor nem kérdés hogy komolyabb igazolások várhatóak. A BL egy szezon alatt a legrosszabb esetben 40-50 millió eurós plusz bevételt hoz egy-egy klubnak, nyilván a szerepléstől függően ez tovább növekedhet (győzelmek, továbbjutás, stb..). Hamarosan sok kérdésre választ fogunk kapni, mondjuk úgy szűk másfél hónap múlva.

  6. Nekem valahogy carrasco nevén kívűl nem ütik meg a bl szintet…azért deulofeuval pl nembiztos hogy előrébb lennénk

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet