Három játékos is visszatérhet a Parma elleni meccsen

2

A várakozások szerint három alapember is bevethető lesz a Parma ellen.

Jó hír, hogy Gianluigi Donnarumma, Alessio Romagnoli és Davide Calabria is felépült sérüléséből, így mindhárman Gennaro Gattuso rendelkezésére fognak állni a hétvégén a Parma elleni mérkőzésen. Donnarumma még az Udinese ellen sérült meg és combsérülés miatt kihagyta a Juventus és a Lazio elleni meccset is. A Tuttosport szerint az olasz válogatott kapus a hétvégén kezdeni fog és Pepe Reinát váltja a kapuban.

Ami Romagnolit és Calabriát illeti: mindketten a Lazio ellen szedtek össze egy kisebb sérülést, de szerencsére nem komoly.

A Sky szerint Lucas Paquetá a bokasérülése után kedden már a csapattal edzett Milanellóban, ahogy Donnarumma és Calabria is. Romagnoli nem vett részt a tréningen.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

    • Szerintem Caldara a szezonban már nem nagyon fog lehetőséget kapni. Innentől kezdve minden meccs nagyon fontos lesz és érhető, ha Gatta nem akar kockáztatni. A Lazio ellen is Romagnoli sérülésekor inkább Zapatát küldte pályára. Nyilván látta az edzéseken és sokkal biztosabb pontnak érzi a kolumbiait. Jól is döntött, mert remekül szállt be a meccsbe.

      Én azt mondom, hogy nem is kell siettetni. Nem kérdés h Caldara egy nagyon jó képességű védő (még akkor is ha ezt nem láthattuk a szent mezben), de arra kell törekedni h a következő szezonra felépítsék. Nagyon peches volt a sérüléssel, de meg fogja kapni a lehetőséget. Remélem, hogy a következő szezonnak a Caldara-Romagnoli kettőssel fogunk nekivágni. Lesz egy nyár, hogy összeszokjanak és beépüljön Caldara.

      Conti valszeg a következő meccseken több szerephez fog jutni (akár csereként is). Húzós a menetrend és biztos szükség lesz pihenésre Calabriának is.