A Milan vezetősége a nyári átigazolási időszakban mindenképpen szeretne egy szélső támadót igazolni.

A klub már a télen megkísérelte Allan Saint-Maximin szerződtetését, azonban a Nice elutasította a megkeresést és nem állt szándékában elengedni a támadót. A 22 éves francia játékost az utóbbi hetekben többször is szóba hozták a Rossonerivel és várhatóan a nyáron is az egyik célpont lesz.

A Tuttosport arról számolt be, hogy új név került előtérbe és a Milan vezetősége figyeli az FC Porto játékosát, Yacine Brahimit. Portugál értesülések szerint a milánóiak játékosmegfigyelője jelen volt a vasárnapi Feirense-Porto bajnoki meccsen, amelyet a vendégek megnyertek 2-1 arányban és Brahimi csereként lépett pályára.

Brahimi az előző hónapban lett 29 éves. A szerződése a szezon végén lejár, így nyártól szabadon igazolható lesz, amennyiben nem hosszabbít a Portóval. Az algériai válogatott bal szélső támadó ebben a szezonban 38 tétmeccsen 10 gólnál és 7 gólpassznál jár.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Mondjuk ingyen nem biztos, hogy rossz választás. Bár az igazoláspolitikát tekintve szerintem lehet hogy inkább egy 20-25 év körülit részesítenek előnyben. A bal szélre mindenképpen kell valaki, lehetőleg egy gyors pali. Gondolni kell a következő szezonra és úgy vélem mihamarabb megkezdeni a 4-2-3-1-re való átállást.