Olasz sajtóhír szerint a Milan hamarosan tárgyalóasztalhoz ül Mino Raiolával.

Donnarumma ősszel a 4. szezonját kezdte meg profi játékosként és nemrég ünnepelte a 20. születésnapját. Az olasz válogatott kapus a 2015-ös debütálása óta alapember és egy hónappal ezelőtt a 150. tétmérkőzését játszotta a piros-feketék színeiben.

A 20 éves hálóőr szerződése 2021. június 30-ig szól, de a Milan szeretné ezt minél hamarabb meghosszabbítani és hosszú évekre magához láncolni a legnagyobb értékét.

A SportMediaset beszámolója szerint a klub vezetősége a szezon végén tárgyalóasztalhoz ül a játékos ügynökével, Mino Raiolával. A piros-feketék szeretnék további két évvel, azaz 2024 nyaráig meghosszabbítani Donnarumma szerződését. Nem titok, hogy Leonardónak kiváló kapcsolata van Raiolával, így jó esély van arra, hogy a felek könnyedén egyezségre fognak jutni. Donnarumma a szerződéshosszabbítása után továbbra is a Milan legjobban fizetett játékosa lenne évi 6 millió euróval.

Az olasz válogatott hálóőr az elmúlt hónapokban parádés teljesítményt nyújt és oroszlánrészt vállalt abban, hogy december óta a Milan kapta a legkevesebb gólt az európai topligák csapatai közül.