Krzysztof Piatek, a Milan lengyel csatára szenzációs meccsen van túl, ugyanis a duplájával továbbjutott a csapat az Olasz kupában. A 23 éves támadó először kezdett a Rossoneriben és az első két kaput eltaláló lövéséből két gólt szerzett.

“Egy ilyen estét vártam. Azt mondtam, hogy készen állok és két gólt szereztem. Nagyszerűen éreztem magam, fantasztikus volt, de ez még csak a kezdet. Mindkét gól szép volt, még ha különböztek is. Beszéltem Laxalttal és Borinivel a meccs előtt és kértem őket, hogy magas hosszú labdákat adjanak, mert leginkább azokat preferálom. A második gólnál át kellett verekednem magam Koulibalyn, de jól ment.” – mondta Piatek a MilanTV-nek.

“A soron következő meccsre összpontosítok és remélem, hogy a Roma ellen is jól fogok teljesíteni. Bízom abban, hogy sikerül megnyernünk a mérkőzést. Mindenünk megvan, ami ehhez szükséges. Jól érzem magam és mindig készen állok. Gólokat akarok szerezni.”

Piatek a múlt héten érkezett a Genoa együttesétől és a megegyezés értelmében a Milan 35 millió eurót fizetett a játékjogáért. A lengyel csatár eddig 23 meccsen lépett pályára a szezonban és 21 gólnál jár, amelyből 8-at az Olasz kupában szerzett.

10 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. ..aki elment a Chelsea-hez, hogy ma kikapjanak 4-0-ra:-) – de a Roma 7 / Juve 3 sem volt semmi, mi meg 2 a Napolinak:-) Piatek az új van Basten, Weah, Scheva? Komolyabbra fordítva jó most ez az öröm már ránk fért nagyon, Jack is erősít ha felépül, reméljük stabil, kiegyensúlyozott lesz a tavaszi teljesítmény és összeáll végre a csapat.

    • Na, azért ez így túlzás kissé: emlékszem, See-vel úgy buktuk el valamelyik Juve ellenit, hogy a szezon egyik legjobb játékát mutattuk, de mondhatnék még más meccseket is, pl. Rinóval a Roma-verést idegenben, vagy egy tükörsima 3-0-át 2011-ből az Interrel szemben (asszem, Mihával). Bár ez utóbbi pont 8 éve volt. 🙂

      Ill. biztos találnánk még hasonló vagy még szebb focit mutató meccseket, igaz, sajnos ezekből nincs tele a Casa Milan padlása. 😀

  2. Èn mèg most is azon gondolkodom, hogy most tènyleg k*rva jól játszottunk vagy csak nekem tünt annak?!

    Piateket meg nem kell senkihez hasonlítani, Ő Piatek. Más csatár lehet elszórakozta volna a lehetősèget ès akkor semmiben nem külömbözhetett volna ez a meccs a többitől.