A horvát utánpótlás-válogatott játékos a Standard Liege együttesében folytatja.

Halilovic fél évvel ezelőtt ingyen érkezett a Hamburg együttesétől, azonban csak három Európa Liga-mérkőzésen kapott lehetőséget és mindössze 60 percet töltött a pályán. Már hetekkel ezelőtt felmerült a 21 éves horvát játékos esetleges távozása, mivel nem szerepel Gennaro Gattuso terveiben.

Csütörtök este a Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 18 hónapra – azaz másfél évre – kölcsönadta Halilovicot a belga élvonalban szereplő Standard Liege-nek, amely 2020 nyarán végleg megvásárolhatja. Az opciós díjat a felek nem hozták nyilvánosságra.

A Transfermarkt portál Halilovic értékét jelenleg 2 millió euróra becsüli.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Igazából semmit nem mutatott, de még egy ideig ott lesz a fejemben az a “HA”.
  Amikor az El-ben szóhoz jutott, látszott hogy nem ügyetlen és a válogatottban is meghatározó. Tényleg ilyen gyenge lett volna az edzéseken, hogy nem érdemelt több játékidőt? Mindegy. Sok siker, aztán ki tudja mit hoz a jövő. Még fiatal. Például Suso-t is kölcsön adtunk először.

 2. Na ez jó hír. Sok sikert neki. Remélhetőleg jól fog játszani és végleg megveszik.

  Szerintem nyomós oka volt annak h Gattuso nem állította be többször. Nem feltétlen az edző a hülye minden esetben. Mi nem látunk mögé hogy mit mutat az edzéseken, milyen a hozzáállása, a viselkedése.

  • Okè de akkor a búbánatos francè nincsenek olyan megfigyelőnink akkik előtte megfelelően feltèrkèpezik a jelölteket. Pl: ügyes a srác, olcsó de nem jó mert rossz a mentalitása. Ez pont elèg ok, h le se kellett volna igazolni.

   Ezen a tèren vakon, tátott szájjal rohanunk a f@szerdőbe èvek óta.. az új scout főnökre kíváncsi leszek.

   • Leonardóéknak annyi közük volt Halilovic idehozatalához, mint nekem vagy neked. Az ég világon semmi. A drágalátós előző vezetőség hozta ide magas fizetéssel és hosszú távú szerződéssel. Remélhetőleg Maldiniék nem fognak ugyanilyen hibákat elkövetni. Ráadásul a kukázós stratégia sem pálya náluk ha megnézzük az általuk kötött átigazolásokat.

    • Nem Leonardòèkra gondoltam (azt se tudom ki igazolta le) hanem efektíve a Milanra.

     Úgy nèz ki ez a gazdag uzsorás tulaj megjöttèvel megszűnik ès mèg a FFP szigorításokkal is belefèr, hogy kb 65 milliókèrt igazoljunk jó focistákat a tèlen. 🙂 Azèrt ez is vicces nem?

  • Olaszorszag igen xar a fiatalok felnott csapatba epiteseben es ezalol a Milan sem kivetel. persze tudom Cutrone meg Calabria de ok is inkabb kenyszerbol lettek bedobva a kezdobe.
   Meg lehet nezni mennyi tehetseget herdalt el a Milan. Par hiresebb pelda akik fiatalon nem tudtak megragadni:
   Saponara, Verdi, Darmian, Aubameyang, Cristante es a regmultban is volt sok ilyen last Vieira akinek nem jot ossze itt de Kluivert is ment egy gyenge szezon utan es kiderult a Barcaban, hogy megis tud focizni.